Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

llamia

Biuro informacji firy euro-kredyt

Polecane posty

OSZUST!!!!!! Ja już zgłosiłam wczoraj na policję. Im więcej osób poszkodowanych to zrobi tym lepiej. Kto ma umowę i jakąkolwiek korespondencję mailową z tym osobnikiem idźcie od razu na policję!!! nie ma na co czekać.

Gość hono33
ja pójde napewno poniedziałek mam umowe i e-maile i o co tam pytali na tej policji?

Gość honor33
a zgloszę to w poniedziałek ale moge wam pomóc jeżeli ktoś potrzebuje pieniądze i jest w bik ja załatwiłam normalnie pożyczke pomógł mi doradzdza finansowy fakt że drogo bierze za załatwienie ale bierze pieniądze po wszystkiemu moge dać namiary jak by ktoś chciał.jest to sprawdzone i legalne banki

to ja poproszę namiary może mi też ten ktoś pomoże bo przez tego OSZUSTA mam większe problemy niż miałam.

na policji pytali przede wszystkim skąd miałam namiar na niego, jak wyglądało przesyłanie dokumentów, gdzie i kiedy dokonałam przedpłaty. Generalnie to policjant zadawał pytania a ja na nie odpowiadałam... Nie czekajcie zbyt długo im szybciej tym lepiej!!!

Gość honor33
doradca finansowy Piotr Tański tel.696773003 polecam konkretny facet od kredytu bierze od-6-9 procent ale po przelaniu pożyczki nie wcześniej ja dostałam konsolidacyjny kredyt a w innych bankach był problem nikt nie chciał dać bo był zły bik on ma układy z dwoma bankami napewno się uda ja jutro rano jadę do gdyni po kredyt

Gość honor33
do tego doradcy dzwonić prosze od 10-19 później jak bedzie Pani jego klientką to dowolne godziny bo wiem ja na początku musiałam w tych tylko godzinach dzwonić bo później nie odbierał on też jest z wejcherowa ale o tym naszym oszuście nie słyszał bo mówi że wejcherowo to duże miasto i jest mu przykro z tego powodu też nam raził iść z tym na policję

Gość aniulka87@vp.pl
honor 33, odezwij sie prosze do mnie na meila aniulka87@vp.pl, mam kilka pytan

witam wszystkich. czy ktoś juz zgłosił na policje tego delikwenta??? wczoraj odkryłam na jednej ze stron internetowych że gość nadal oferuje swoją pomoc na terenie całego kraju np. Szczecin, poodając jeszcze dwa numery telefonów (oczywiście żaden nie odpowiada) uzywa tez nowego adresu mailowego. Ja już zgłosiłam na policję, im więcej będzie takich zgłoszeń tym lepiej...

Gość honor33
ja byłam dziś na plicji czy moze mi Pano podać nowy e-mail do tego oszusta?

honor33 bardzo proszę odezwij się do mnie na maila, sprawa pilna. Mój mail: wrzemon@interia.pl

Gość patm185
Kos zgłosił bo do mnie dzisiaj zapukała policja i składałam zeznania bo jest prowadzona sprawa przeciw niemu .

Gość honor33
ja zgłosiłam ze niby pismo do niego wysłali i nic dalej cicho uszło mu na sucho bo powiedzli ze w sądzie to by się ciągnęło 3500nam wziął.

Witam ja już w marcu zgłosiłam to na policji i w ubiegłym tygodniu dostałam pismo do jakich dokumentów dotarli i z tego co wiem wiedzą o innych zgłoszeniach w całej Polsce więc mogą połączyć tą sprawę w jedną, dlatego im więcej zgłoszeń tym lepiej. Pozdrawiam

Gość honor33
ja byłam w lutym na policji ale mi odrazili sąd bo mówili że facet zna przepisy i może się niewstawić w sądzie i zawsze sprawa będzie oddalona i ciągnąć się latami wzięli papiery bo dałam je na policji w liniewie tj. pomorskie woj.razili żeby to tak z nim załatwić w morde mu dać w ten sposób ale my damy spokój bo nie ma wyjścia żal jest i długi do dziś są przez oszusta ale żyć trzeba