Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on19

jak znaleźć dobrą pracę?;/

Polecane posty

Gość on19

jak można znaleźć dobrą pracę w Warszawie przynajmniej za 2000 zł, bez znajomość zwykłej studentce.. czy to jest możliwe? wszędzie proponują śmieszne pieniądze a call center to jedno wielkie gówno... i wszędzie oszukują..:/

Gość artystka_:)
nie ma dobrej pracy dla niewykwalifikowanych pracowników.Fachowiec zawsze znajdzie prace a jak sie nic nie ma do zaoferowanai to trzeba brać co jest .Żeby zarabiac trzeba miec cos do zaproponowania pracodawcy.

Gość gość
Wystarczy poczytać opinie. Ja pracuję w Dussmannie, dowiedziałam się o istnieniu tej firmy od koleżanki i udało mi się tam szybko dostać. Płaca jest zadowalająca, człowiek nie nudzi się w pracy a do tego kierownictwo jest bardzo miłe :)

Gość gość
To co napisze będzie dla niektórych ciężkie do uwierzenia, ale mi w wyjściu na prostą pomógł rytuał przyciągnięcia pieniędzy ze strony http://energiaduchowa.pl , sama wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy, ale po tym rytuale naprawdę moje finanse znacznie się polepszyły.

Gość mimi

Moim zdaniem warto jest przyłożyć się do anpisania dobrego cv. Spoko są takie kreatory jak szybkiecv