Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowany prawiczek

zapłacę dziewczynie/kobiecie za seks, cena do uzgodnienia

Polecane posty

mam 25 lat

będę podbijał do skutku to poważna oferta i oczekuje poważnych odpowiedzi

mozesz być brzydka jak twoja psiuta bede brał cie całą siłą

Gość mhmhmhmhmh
wiesz Ty tez musisz cos soba reprezentowac zeby jakas chciala sie umowic a w ciemno nikt taki sie nie znajdzie ;)

wypowiedz z godziny 23 37 to oczywiście podszyw Obiektywnie oceniając siebie uważam się za przeciętniaka z wyglądu, bynajmniej nie z powodu wyglądu jestem prawiczkiem Co do wyglądu i wieku partnerki nie mam jakiś wygórowanych wymagań.

Gość maggie69,,,
nawet ci się nie chce iść do burdelu? :P

Gość trutkaggg
ile zaplacisz? i z jakiego powodu jestes nadal prawiczkiem ?

Gość ROKSAnka i ...
nie tylko dla prawiczków ;-)

co Ty taki zdesperowany jesteś ...znam starszych co jeszcze nie mieli kobiety i nie uważamże to jakieś wynaturzenie......na wszystko przyjdzie właściwa pora....

moim zdaniem on dobrze robi. do burdelu bym nie szedł. ale tak sobie jakaś prostytutkę cichodajkę niech przeleci, zobaczy jak to jest, nabierze pewności siebie i już. powodzenia. ps. jesli płacisz to wymagasz. w necie znajdziesz cała masę chętnych i atrakcyjnych fizycznie dziewczyn/kobiet. nie wiem jak to działą ale zapewne mozesz wczesniej sobie fotki obloookać itd

Gość sjisjsijs
A jaka to kwota, że tak spytam z ciekawości?

Gość ROKSAnka i ...
o holly shiit..jak można prawiczków starszych niż 25 lat nie uważać za wynaturzenie ??? koniec śiwata się zbliża :D

ROKSANka tyś jest głupia i masz zawężony światopogląd oraz klapki na oczach jak koń pociągowy

Gość ROKSAnka i ...
"do burdelu bym nie szedł. ale tak sobie jakaś prostytutkę cichodajkę niech przeleci" :D:D:D a co to koorwa za zakłamanie... ale macie nasrtane w tępych łbach :D

" 00:21 [zgłoś do usunięcia]ROKSAnka i ... "do burdelu bym nie szedł. ale tak sobie jakaś prostytutkę cichodajkę niech przeleci" a co to koorwa za zakłamanie... ale macie nasrtane w tępych łbach " roksana to nie jest zakłamanie. to praktyczne podejście.

zdesperowany przecież sa strony z ogłoszeniami typu "dam dupy tanio, dowóz owej dupy gratis, skorzytsaj z mojej dupy 5 razy to szósty raz za darmo!" itd. na pewno sa takie strony,, po co na kafe szukać. tam będziesz miał od razu cennnik i fotki itd:F:F::F:F::F:

ok wszystko się zgadza, ale jeśli znalazł bym dziewczynę z np kafeterii to będę miał pewność, że ktoś się chociaż zastanowi nad tym że jestem prawiczkiem. Poza tym z tego co zdążyłem sie dowiedzieć to prostytutki są zazwyczaj bardzo wulgarne niekiedy nie miłe nie wiem czy mi to odpowiada

Gość ROKSAnka i ...
My z ROKSA nki takie nie jesteśmy ... jestesmy miłe.. nawet bardzo.. kaska się liczy... Zcoolgany - cichodajka jest OK, to nie robi tego "oficjalnie" ? hehe... nie róbmy jajec :D

roksanka no chociażby chodzi o to by nikt nie wiedzial ze na dziwki chodzi. to raz, dwa jak idzie do burdelu, pokazują mu wolne akurat panienki i wybiera tak? tak ejst na filmach:D a w necie ma setki czy tysiące ofert... "Poza tym z tego co zdążyłem sie dowiedzieć to prostytutki są zazwyczaj bardzo wulgarne niekiedy nie miłe nie wiem czy mi to odpowiada" człowieku, jak dobrze zapłacisz to będzie taka panienka miła, dobra, czuła, kochana...mmoże udawać twoją matkę, ojca, psa... wszystko kwestia ceny. prostytutki nie muszą być wulgarne. cichodajki albo ogólnie prostytutki to i prostaczki po podstawówce z trudem ukończonej i wzorowe studentki prawa czy psychologii...

burdel odpada bo nie odpowiada mi taka atmosfera "tłoku" inne oferty z internetu też odpadają bo nie chce mi się tłumaczyć przed taka dziewczyna że to mój pierwszy raz że nie wiem jak się do tego dobrze zabrać. Już widzę jej zdziwienie i moje dodatkowe skrepowanie taka sytuacją