Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcin z nieznanego miasta

ta dziewczyna chyba sobie ze mnie jaja robi

Polecane posty

Od jakiegoś czasu spotkam się z pewną panną na mieście - gadamy, czy idziemy na jakieś tańce, do pubu się napić itp. i potem jest dobry seks. Mi ten układ odpowiada i chyba nie mam zamiaru tego zmieniać. Nie czuje do niej nic wielkiego. Spotykamy się, pogadamy, popijemy, mogę sobie zdrowo poruchać i tyle. Nawet kwiatków jej nie muszę kupywać. A ona wczoraj wyskoczyła, że chciałaby bym dał jej swoje zdjęcie do dowodu żeby mogła sobie nosić w portfelu i by mogła się pochwalić przyjaciółkom i rodzicom. O żesz w mordę sobie pomyślałem i ostatecznie jakoś ją zbyłem że wszystkie wykorzystałem i nie mam aktualnie by jej dać. Ona chyba sobie za wiele wyobraża - co byście mi poradzili, abym zrobił. Nie chcę jej jakoś zranić ale fakty są bezlitosne. Przecież nie jestem jej żadnym pieprzonym narzeczonym. Różnica wieku jest 4 lata (ja 23, ona 19). Wszystkie są takie durne i niekumate?

wiedziałem że takie fora to badziewie. zero reakcji.

Gość Akinator
Ja się nabrałem, widać reszta nie - albo bajka albo prowokacja albo głupota.

Gość onaaa25
a nie pomyślałeś o tym że ona może myśleć o Tobie jako o chłopaku dziewczyny w tym wieku bardzo szybko sie zakochują

A czego oczekujesz autorze? Zapytała się o zdjecie to zmaiast jasno powiedziec, czy nie sadzisz ze nasz uklad jest troche inny od normalengo , to ty wymyslales ze nei masz zdjęc.

Gość Tadeusz stachura ps. niemiec
zabierz swinie do mcdonalda w walentynki i moze sie zakochasz

Gość Mariusz oko
Daj jej swoj portret o wymiarach 2 metry na dwa, wtedy nigdzie go nie zabierze ze soba.. Noo, chyba ze babka zdesperowana to kto wie.