Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wera7843264

Czy mogłam zajść w ciąże ?! Proszę o pomoc ! :(

Polecane posty

Gość Wera7843264

Witam mam na imię Weronika i mam 18 lat. Mam problem w pewnej sprawie. Mianowicie w dni PŁODNE pieściłam się ze swoim chłopakiem. Penis jeździł tam, ale nie wkładał go do środka. Nie miał tam śluzu bo osobiście tego dopilnowałam, a ja byłam wtedy dziewicą. Mogło dojść do zapłodnienia? Jakieś 5 dni później doszło do stosunku oraz przebiciem błony dziewiczej, z zabezpieczeniem oczywiście. Nie doszło do wytrysku. Czy w tym przypadku również mogło dojść do zapłodnienia? okres spóźnia mi się 1 dzień. Ostatnio Miewam różne humorki. Piersi bolą, ale to raczej przed nadchodzącym okresem. Chodzę ostatnio zestresowana. Czy to może być przyczyną opóźniającego się okresu ?

Gość żabcia...27
no pewnie że możesz być w ciązy

Gość kasiulalalalalab
wybieraj imie dla dziecka i model wozka, ewentualnie moze zapytaj ginekologa ale z takim poziomem swiadomosci predzej czy pozniej powyzsze wybory zaprocentuja. dziewczyno oczytaj sie chocaz troche w internecie a pewne sprawy ci sie rozjasnia

wychowanie seksualne w tym kraju to jakaś porażka, po tym co tu czytam :o

eeeee tam wychowanie seksualne jest niepotrzebne , jest tyle stron w necie o tym wszystkim.....jak ktoś jest debilem to i lekcje w szkole mu nie pomogą

Gość po co dzeci zabieraja
sie za sex skoro nic o nim nie wiedza...jak sie bzykac wiedza, ale ledeo dojdzie do pieszczot albo sexu to od razu na kafe pelno tematow - czy jestem w ciazy? ja piernicze jak sie chcesz bzykac to umiej przyjac konsekwencje sexu i sie dowiedz troszke co i jak...poza tym w ciazy nie ejstes i uroilas sobie cos.... okres sie spoznia 1 dzien a Ty panikujesz...

Gość ot co!
Tak, to juz 5ty tydzien, prrooooooooooooooooooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooooooooooooooooo...........

Gość Wera7843264
Dzięki. Wiem że spóźnia się 1 dzień. A co do panikowania to z natury jestem taka że panikuje z byle jakich powodów. Nic na to nie poradzę, z góry wam dziękuje.