Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashy-moon

Akcja walentynkowa-pomocy

Polecane posty

Gość ashy-moon

Witam was forumowicze. Chciałabym się zwrócić do was z nietypową prośbą. Otóż zbliżają walentynki, w tym roku chciałabym aby mój luby otrzymał na prawdę wyjątkowy prezent, taki którego by się nie spodziewał Ale niestety, potrzebuję do jego wykonania pomocy innych ludzi. Przechodząc do rzeczy-chciałabym skompletować jak najwięcej zdjęć zrobionych w różnych częściach Polski jak i świata, na których widnieje serce złożone z dłoni (np coś takiego http://c.wrzuta.pl/wi13429/cd1f6a6300000ddc49 b41493/0/serce%20z%20dloni ). W jego Tle coś ciekawego np plaża, zachód słońca, albo coś znanego jak krakowski rynek, krakowskie bryczki, czy nawet wielka krokiew w Zakopanem ;) To mogą być miejsca, w których poznaliście waszą połówkę, albo gdzie często chodzicie, albo coś co ma dla was znaczenie...również to może być palma gdzieś w ciepłych krajach, wieża Eiffla, czy nowojorska taksówka bądź skrzyżowanie w Tokio itd...wyryte serce na drzewie Wasza pomysłowość i kreatywność będzie dla mnie nieoceniona :) Jeżeli macie znajomych albo rodzinę zagranicą i chcielibyście im przekazać prośbę o zrobienie takiego zdjęcia byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna :) Całość chcę zmontować w filmik wraz z muzyką, którą skomponuje przyjaciel specjalnie w tym celu. Oczywiście na każdym zdjęciu umieścić imię autora(i nazwisko jeżeli będzie chciał) oraz miejsce, w którym zostało zrobione zdjęcie... Wiem że te kilkanaście dni to mało czasu-ale liczę że znajdzie się na tylu pomocnych ludzi w Polsce i innych krajach, aby stworzyć coś takiego.Jestem dobrej myśli :D Jeżeli chciałabyś/chciałbyś wysłać zdjęcie to mój e-mail ashy-moon@o2.pl Z góry dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie :) A reszcie za trzymanie kciuków :)

Gość a ja sie tak ubieram
kurwa ale pomysł :O

Gość ashy-moon
Na prawdę?:) Ojej dziękuję:) Zawsze chciałam Egipt zwiedzić-może kiedyś?;) Kurcze zdjęcie z Egiptu było by super:) Szczerze dziękuję za chęci, a jeszcze bardziej będę dziękowała gdy wkomponuje je, w te które już posiadam:) Życzę udanego pobytu:)

Gość ashy-moon
Niektórym może się ten pomysł nie podobać-cóż to ich zdanie, a o gustach się nie dyskutuje. Wiem, że mojemu facetowi bardzo się to spodoba, tym bardziej że jednak jest to coś bardziej kreatywnego jak oklepana karteczka czy wypchane serduszko. A to wymaga czasu, chęci i kreatywności. Sam fakt poproszenia i włączenia w to innych ludzi, którzy sprawią, że to będzie coś wyjątkowego zasługuje na powstrzymanie się od wulgaryzmów w komentarzach.

Gość a ja sie tak ubieram
karteczki i serduszka są dobre dla gówniarzy z gimnazjum

Gość ashy-moon
Kolacje przy świecach czy to w domu czy restauracji owszem miło ale czasem warto spróbować czegoś nowego-innego;) Zanim zarzuci mi ktoś nastoleni wiek-mam 26lat.

Gość ashy-moon
Mimo różnej jakości zdjęć jakie już otrzymałam w ciągu kilku dni, zamierzam zrobić z tego naprawdę ładny filmik. Przyłożyć się do tego-a nie stworzyć jakiś shit. Dlatego też muzyka zostanie specjalnie skomponowana dla mnie na potrzeby tego filmiku, a zdjęcia słabej jakości zostaną poddane delikatnej obróbce przez profesjonalistę.

Gość mieszkacie w polsce?
j.w.

Gość ashy-moon
Tak mieszkamy w Polsce:)

Gość mieszkacie w polsce?
jesli on nie bywa w niemczech a dokladniej w monachium to tu jest taki kulb ktory nazywa sie hearts i oni robia zawsze zdjecia swoich gosci jak ukladaja dlonie w serca. jesli bedziesz miala za malo zdjec to moze moglabys z tych na tej stronie skorzystac. tylko pamietaj ze w tym wypadku nie wolno ci tego filmu nigdzie ladowac na internecie ani jakkolwiek komercyjnie wykorzystywac. mozesz go tylko uzyc jako prywatnego prezentu dla niego. wiem ze to naciagana ale masz malo czasu..... http://www.h-e-a-r-t.me/

Gość marcin84w
wyryte serce w drzewie to akurat znak totalnego buractwa i z miłością nie ma nic wspólnego

Gość ashy-moon
co do serca wyrytego na drzewie-sama bym takiego nie zrobiła bo szkoda mi niszczyć drzewo, ale nadal można znaleźć takie, na których lata temu młodzi ludzie wyryli swoje inicjały....

Gość tom999
jak taki zakochany to niech sobie inicjały na chuiu napisze

Dajcie Jej spokój, właśnie od czasu do czasu takie prezenty są mega fajne, bo wymagają czegoś więcej niż pójście do sklepu, wydania jakiś tam pieniędzy i tyle... Pozdrawiam Autorkę ;)

Gość ashy-moon
Dziękuję za docenienie pomysłu:) Zawsze staram się zrobić coś sama w prezencie, a nie gnać do sklepu i ładować się w komerchę czy to świąteczną czy walentynkową.

Gość ashy-moon
widzę że na tym forum jest małe zainteresowanie takimi rzeczami

Gość oeworjedfndjfnjdngfdj
http://sylwiuś.pl/index.php/2010/08/22/poraj-p/dscf5317_resize/

Gość ashy-moon
dziękuję serdecznie za link-piękne zdjęcie:)

Gość ashy-moon
Przeglądając zdjęcia-Twoja twarz Sylwia wydaje mi się jakoś dziwnie znajoma;)

A ja uważam , że pomysł bardzo fajny- zrobienie czegoś wyjątkowego samemu dla chłopaka :) Mogę Ci wysłać serce z Torunia na tle pomnika Kopernika, może być?

Gość ashy-moon
Ależ oczywiście:) Będę na prawdę prze zadowolona:) No i oczywiście bardzo bardzo dziękuję:* Powoli zaczyna przybywać zdjęć co mnie bardzo cieszy, gdyż jestem coraz bliżej stworzenia tego prezentu:)

Gość ashy-moon
Może ktoś z was ma ochotę się dołączyć?:)

Gość jagodafioletowa
Up Up:)