Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiekawaŚwiata

Pojawia się i znika

Polecane posty

Do kelner Dokładnie, najbardziej niepokoi mnie to nie odzywanie się przez jakiś czas (np. tydzień). Wiesz, może jestem w tym trochę bierna, ale nie lubię "latać" za facetami, tym bardziej, że nie wiem "na czym stoję". Jak jestem w poważnym zwiazku, to się angażuję, a jak sytuacja jest niepewna, taka rozwijająca sie, to nie lubię być jakaś natrętna czy coś. Mam nadzieję, że rozumiesz, o co mi chodzi. Do Trudno tak doradzić OK. Napiszę w takim razie tutaj, jak tylko sytuacja się rozwiąże:)

Coz to ze akurat siedzę przed tv a film nudny i włączyłem net, że choc prawie połowa ludzi to jednak faceci tutaj mniej lub bardziej mescy, ze staram sie nie pisac ostro jak to czasem miewałem choc nie ma tym forum, ze grzecznie staram sie podpowiedzieć autorce punkt widzenia faceta... Zreszta mysl sobie co chcesz. Nie masz prawa mnie oceniać. Nie znasz nie widzisz wiec nie wypowiadaj sie. Tyle razy kobiety tu płaczą nie pisz po chamsku nie znasz mnie itd a same oceniacie nic nie wiedząc. Ciepłe kluchy!? O tak. I to bardzo. Dla swojej kobiety. Przynajmniej sie staram byc ciepły i miekki wobec niej. Jak kluchy. Niestety bywam straszny. Tego udowadniać nie mam zamiaru. Nie zależy mi na twoich głupich wnioskach co do mojej osoby a skoro zwykle pa czy dobranoc w formie grzeczności to od razu dla Ciebie gej to: dobranoc wszystkim i tobie głupia cipo. Tak lepiej? Juz bardziej jebnieta kurwo męsko- tak ci sie podoba jak inni piszą byle by sie wyżyć? A proszę. Mógłbym wiecej ale kończę jesc i spadam spac

Gość kelner :)
Do kelner Dokładnie, najbardziej niepokoi mnie to nie odzywanie się przez jakiś czas (np. tydzień). Wiesz, może jestem w tym trochę bierna, ale nie lubię "latać" za facetami, tym bardziej, że nie wiem "na czym stoję". Jak jestem w poważnym zwiazku, to się angażuję, a jak sytuacja jest niepewna, taka rozwijająca sie, to nie lubię być jakaś natrętna czy coś. Mam nadzieję, że rozumiesz, o co mi chodzi. ale ktoś musi nakręcać spiralę przyspieszenia , bo inaczej zostanie się w miejscu, aż w końcu zostanie tylko echo więc ktoś musi prowadzić , czasem jedno , czasem drugie

Autorko faceci zapamiętaj to troche jak psy ogrodnika. Wiesz o co chodzi... Mozemy nawet kochac ale mozemy sie jednocześnie nudzić. Wtedy kobieta mysli ze przestajemy kochac. No.. Czasem to prawda ale pamietaj facet a kobieta to inny świat. Inne myslenie, inne zasady i zachowanie. Nigdy nie staraj sie domyśleć co facet mysli czy czuje myśląc kobiecymi kategoriami. Nigdy. Lepiej zapytaj znajomego czy przyjaciela to ci wyjasni lepiej niz sto kobiet co facet moze miec na mysli. On Sam nie wie chyba czego jeszcze chce i stad to tak wyglada ale za malo jednak wiemy i was nie znamy by radzic ci na sto procent wiec decyzję podejmuj sama :) daj mu czas po prostu jesli ci zależy ale mysl tez o sobie i nie pozwól by marnować cenny czas za dlugo bo zycie ucieka.

Do kelner Chyba masz rację...Muszę więc się w tę spiralę wkręcić i na zmianę z nim prowadzić. Przyznam, że Wasze wypowiedzi dały mi wiele do myślenia. Do niektórych rad zapewne się dostosuję i jak już wcześniej wspomniałam, poczekam na rozwój wydarzeń. Tymczasem idę już spać. Dziekuję wszystkim za rady i wsparcie. Życzę dobrej nocy:)

No powodzenia. Dobranoc. Pamietaj: niechaj miłość będzie prawem, miłość podług woli... Hehe ;)

Wg kobiet umie sluchac. Wielu juz pomagałem. Taki mini psycholog prawie ;) na szczęście juz mam spokoj i znajome mnie nie męczą tak mocno wiec czasem sobie na forum popisze bo lubie czasem cos wyprostować kobietom. Wstyd patrzec czasem jak cierpią nie tyle przez facetów bo my tacy jesteśmy po prostu ale przez niewiedzę ;) nara

Gość on ma ci e w dupie
jestes workiem na sperme w razie czego

Gość jtjtjtj
jestes glupia czy tak naiwna? facet obkreci Cie w okol palca i pewnie ma kilka takich kolezanek, utrzymuje caly czas mniejszy lub wiekszy kontakt - z barku laku wie, ze Cie od siebie uzaleznil i w razie czego mozesz sie zdac jako worek na sperme" dokladnie

Gość pełen ty zauważ,że
ja umiem ty umiesz on/ona/ono umie my umiemy wy umiecie oni umieją NIE: "JA UMIE " Ty jestes tylko po popdstawówce?