Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tbyh4b6t35rgvef

Mam 175 cm wzrostu i ważę 53 kg...

Polecane posty

Gość tbyh4b6t35rgvef

To najwyższa waga, jaką udało mi się osiągnąć w życiu. Wyglądam strasznie - długa i cienka, malutki biust, chudziutkie nogi. Za nic nie mogę przytyć, a wszystkie wyniki badań mam w porządku. Jem naprawdę dużo i nawet zdrowo, dziś np: śniadanie: duża pełnoziarnista bułka z nutellą, kakao, banan 2 śniadanie: twarożek z ogórkiem, pomidorami i papryką obiad: zupa pomidorowa z ryżem, pierś z kurczaka w panierce, ziemniaki i surówka podwieczorek: słodka chwila - kisiel kolacja: jajecznica z 2 jajek na szynce z kromką chleba Chciałabym przytyć chociaż z 5 kilo, najlepiej 7, ale nigdy mi się nie uda... Do dupy...

Gość sdfghj778899
Dla mnie jesteś ideałem,idealny wzrost i idealna waga ! Naprawdę i nie smuć się że masz małe piersi bo dla mnie to nie ma znaczenia.Jeśli chodzi o wagę i wzrost to jest idealnie jak dla mnie.Skąd jesteś ?

Gość tbyh4b6t35rgvef
Nie szukam faceta na kafeterii :P Sama sobie się nie podobam i źle się czuję :(

Gość silikonEverywhere
współczuje. też przez to przechodziłam. brak cycków, płaskodupie. jednak u mnie to była kwestia zdrowotna, problemów z tarczycą. gdy to sie unormowało, udało mi sie przytyć poprzez odpowiednią diete tyle ile tylko chciałam! poszukaj, tu gdzieś na kafe jest nawet wątek o diecie na przytycie :)

Gość Maciuś po kreczmanie
ja tam lubie takie chudzinki, mniam

ja mam 172 cm i waże od 53 do 55 czasem i wydaje sie sobie za gruba bo kiedys ważyłam 49 kg no ale fakt wtedy miałam płaskodupie i brak cycków a teraz mam szejker doope :classic_cool:

Gość tbyh4b6t35rgvef
Tzn. jakąś tam pupę mam, wcięcie w talii też, z tym że no kurde, wiadomo że z takim stosunkiem wzrostu do wagi mogę się pochwalić głównie kośćmi :O W dodatku mam włosy do pasa, dość grube i gęste, więc i na nie powinnam odliczyć z kilogram 😭 Z tarczycą nie mam problemów, ogólnie wyniki badań wzorcowe. Mama nigdy nie była taka szczupła jak ja, więc po ciąży raczej mi nie przejdzie.

Gość tbyh4b6t35rgvef
21

Gość mhmhmhmhmh
prosta rada jedz pozno !! na noc znaczy sie! zebys nie zdarzyla tego spalic. to na pewno pomoze :)ja tak zrobilam - bylam bardzo chuda ze tez mi sie to nie podobalo wiec rozumiem Cie. tak sie zdarzylo ze zaczelam sie odzywiac rzadko ale duzo jadlam na noc i przytylam....szczerze powiem ze teraz przydaloby mi sie troche zrzucic znow hehe...nigdy nie jest idealnie ;)

Gość tbyh4b6t35rgvef
Nie mogę jeść na noc, bo potem boli mnie brzuch i nie mogę spać :(

Gość mhmhmhmhmh
no to peszek bo ten sposob pomaga wiem to po sobie ;)

no to dlatego, że mloda jesteś ja mam to samo z tym, że uwielbiam slodycze i jem późno też a nie mogę przytyć chociaż nie jestem chudziną a normalnie wyglądam ja uslyszalam, że to geny ale z wiekiem każdy batonik zacznie iść w boczki :D