Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susannaaah

Co myslicie o facecie, ktory robi kobiecie minetke na 1 randce?

Polecane posty

Gość a co myslice ze wasze babki
i dziadkowie to sie nie pieprzyli na pierwszych randkach? a skad niby macie tyle wujkow i ciotek? :D

Gość yessie
Renatko mylisz sie to ja pojechalam do niego;) i byla to nasza druga randka pierwsza byla typowa "kawka"

Gość sjisjsijs
i tak jestes dziwka 🖐️

Gość pospolity jebaka
Nadaje sie tylko na seks.

a co mnie obchodzi co robiły nasze babki ? :O moja babka była większość życia samotna, druga po śmierci dziadka w dość młodym wieku nie znalazła sobie kolejnego.. ale oczywiście były i takie rozwiązłe jak niektóre dzisiaj

Gość ale patologie
nie nazywajcie seksem rżniecie byle kogo Jak można się walic na pierwsZej randce?????????????? I nie pierdolcie o jakims wyzwoleniu bo to do hu...ja nie podobne !!!!!!!!!

Gość nawet kijem bym
cie nie dotknal zdziro :O:O dojrzala kobieta pozwala facetowi na minete na pierwszej, a przepraszam DRUGIEJ randce...

Gość yessie
a jakie to ma znaczenie ...czy przy pierwszym razie? oboje tego chca... i to robia,proste

Gość jak mloda dziewczyna
wali sie na pierwszej randce to dziwka z niej, a najgorzej jak pozwala na anal na pierwszej randce

Gość yessie
zrobilam mu takiego loda ze do dzis go wspomina :)

Gość yessie
do powyzej zgadlas

Gość yessie
kuurde, anal tez byl.... jestem szmata?

pozwolilas tak na anal od razu? ty sobie jaj teraz nie robisz?

Gość a co powiecie o kobiecie
ktora uprawiala seks na 1 rance z pierwszym i jedynym facetem w swoim zyciu, a przedtem nawet sie nie calowala? :D tez dziwka? :D

Gość yessie
no to mam podszyw analu nie bylo ale nie wykluczam

Gość yessie
byl i to jaaaki.....

zaden porzadny chlopak by nie chcial dziewczyny, ktora dala na pierwszej randce komus

Gość frefefgg
zaden porzadny chlopak by nie chcial dziewczyny, ktora dala na pierwszej randce komus" potwierdzam, boleśnie kilka razy się o tym przekonałam :O teraz już nie jestem taka łatwa, najpierw w sobie rozkochuję i później nie chce odejść

dlatego porzadni faceci skreslaja kolezanki, o ktorych wiedza ze komus szybko popuscily

Gość yessie
haha kasjerki z biedronki coz za plytkie myslenie...normalna kobieta,pracujaca w fajnym zawodzie,zabezpieczona materialnie nie ma prawa na sex na pierwszej ,drugiej randce ?? ale porownanie...

aha, czyli która przez całe życie jest z jednym to idiotka, a taka ktora walila sie z 50cioma (przypuscmy ze kazdemu dala po kilku miesiacach) jest normalna :D:D:D

Gość yessie
nie mam ochoty prowadzic tej glupiej rozmowy -kiedy dac a kiedy nie bylam mezatka wierna przez 18 lat.... poznalam mojego obecnego faceta,przespalam sie z nim na PIERWSZEJ RANDCE i bylo cudownie i jest cudownie i niech tak pozostanie... moje motto :nigdy nie mow nigdy

Gość jbhgbjhhb
idz juz spac pizdko 🖐️

dobra idę stąd bo ciśnienie mi tylko skacze :D chciałabym porozmawiać w realu, niestety mało znam osób z innymi poglądami na ten temat

Gość r o b
stasia 9090 A czy jesteś wyborowy to bym musiała cie przetestować ze 3 tygodnie ,zamiast śniadania sex,przed obiadem sex po sex przed kolacją na stojaka szybko szybko z jednej nogi spodnie spuszcze i do przodu i wieczór tak co sie przebudze z 5 razy.Jak nie uciekniesz do mamusi to może może jesteś dobry.

Gość yessie
mysle ze to kazdego osobista sprawa...kiedy sie decyduje na ten pierwszy raz... chcialam podac przyklad ze moze sie to skonczyc powaznym,zdrowym zwiazkiem....bazujacym nie tylko na lozku...ale sex jest bardzo wazny,przynajmniej dla mnie... moze mielismy poprostu szczescie,dobralismy sie... kochamy sie ,szalejemy za soba wspominamy ten pierwszy raz z przyjemnoscia..wspaniale doznania

wypierdalać dziwki - skoro dla ciebie kobieta, ktora jest z 1 mezyczna całe zycie to dupodajka, to najpewniej ty, twoja matka i siostry jestescie kurwami do potegi :D:D:D ot, logika idiotek :D

Gość lekki temat wieczorny
inwazja niedoruchanych pasztetów :D

Gość yessie
ty chyba nie czytasz mnie uwaznie... ja jestem w stalym zwiazku z tym facetem.. nie chce innego... mam wszystko czego mi potrzeba... milosc,czulosc i wspanialy sex