Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Susannaaah

Co myslicie o facecie, ktory robi kobiecie minetke na 1 randce?

Polecane posty

Gość yessie
ahhh,widze ze nie przekonam was mam to gdzies,moge byc pasztetem czy dziwka...nie rusza mnie to jestem wyzwolona,niezalezna kobieta,wiem czego chce od faceta i tu sie zamyka kolo... nie polowalam na tatuska dla moich dzieci ani na sponsora jesli ja i moj partner jestesmy zadowolenie to reszta mnie nie obchodzi..

yessie nie tłumacz tego idiotkom, one mają problem z czytaniem :) co z tego, że same mają po kilku facetów na koncie, trzeba się wyżyć i nazwać dziwką inną kobietę, bo poszła do łóżka wcześniej niż one. poza tym przez net, telefon można już całkiem dobrze poznać człowieka, jeśli istnieje obopólna szczerość.

Gość yessie
dobranoc swoja droga biedni faceci ktorzy tak mysla jak ty... zycze powodzenia w szukaniu dziewicy

Gość yessie
sweetu podwojna moralnosc naszego polskiego narodu... jestem emance a takich kobiet faceci nie lubia(oprocz mojego kochanego)

Gość yessie
no to po ktorej randce do cholery nie jest sie dziwka,sa jakies normy? co to ma za znaczenie?

Gość elizabela
powinnas sie cieszyc ze cie wylizal tez bym tak chciala !!!

Gość gość
dla mnie to całkowicie normalne, wiele razy tak miałam. To mądra, cwana kobieta. A szmatą jest ta, która robi loda na pierwszej randce. Faceta zrobienie minety na pierwszej randce nie poniża, bo facet ma już taką naturę, że wszystko mu jedno. Natomiast baba co za pierwszym razem ciągnie druta nie oczekując minetki to jakaś psychicznie chora zdzira.Minetkę może zrobić mi każdy kto się podoba, loda robię tylko w stałym związku.

Gość gość
ja moge zrobic loda tylko temu kogo kocham.

Gość gość
ja nie chce byle kogo

Gość gość
http://natemat.pl/201565,ten-czlowiek-ma-najdluzszy-czlonek-swiata-i-nie-skroci-go-sprawdzali-go-lekarze-ale-ta-historia-jest-owiana-tajemnica

Gość gość
niektorzy faceci bardzo lubia minetki.

Gość gość
ja tam cala randke myslalem zeby sie przyssac jej do krocza :)

Gość gość
myślę, że taki facet nie dba o siebie, to karygodne. Poświęca się dla innych i nie ma nic w zamian

Gość shadowface
hej dziewczyny macie ochote na długa satysfakcjonujaca minetke ? gwarantuje orgazm :* jestem z Krakowa moj nr 514091625

Gość gość
2 razy zdarzyło mi się facet szybko zrobił mi minetkę, jeszcze zanim uprawialiśmy seks waginalny...Raz aktualny mąż, raz niedoszly kochanek.

Gość Adam 36
Ja chcę załadować dziewczynie członka do ust. Nie mogę wytrzymać. Chcę żeby jakaś podeszła i go ssała i pieściła. Panie Boże spraw by tak się stało