Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SlodkaKArolcia

Moj chlopak.

Polecane posty

Gość SlodkaKArolcia

2 dni temu moj boy powiedzial ze zastanawia sie nad naszym zwiazkiem, zszokowalo mnie to bo jestesmy jush ze soba 5 miesiecy a on mi tu takie cosh mowi! ja mam 19 lat a on 21 to jest moj pierwszy powazny zwiazek od tego momentu nie odzywa sie dzisiaj po niego poszlam ale jego mama powiedziala ze jego nie ma jush w domu, ale klamala bo u niego w pokoju palilo sie swiatlo. A moja kolezanka mi powiedziala ze widziala go z a jakas blondyna jak szli z psem, to nie byla jego siostra. chce mnie zostawic dla innej ?

Gość Tarinkaaa5
myślę, że jush tak :O O Boshee, tylko się nie załamuj, że cię boy zostafii :O żałosna jesteś...

Gość SlodkaKArolcia
dlaczego mnie obrazasz, co ci zrobilam jush nawet nie mozna sie wygadac..

Dziecko, on po prostu sie troche przynudził, dojrzał jakąś nowa na boku i chce sie troche rozerwać. Nie chce Cie tu teraz pouczać, mówie jako starsz koleżanka, która tez miała kiedyś 19 lat i była slepo zauroczona...

Gość SlodkaKArolcia
bosheee chce mi sie plakac boshee !!! :(

trzeba myśleć pozytywnie, na pewno ta o wiele ładniejsza i zgrabniejsza blondyna to tylko zwykłą pomyłka, otóż owa blond piękność, niestety niewidoma szła z psem przewodnikiem na spacer i słysząc kroki zapytała "przepraszam która godzina?" akurat tym przechodniem był twój boy który szedł do galerii handlowej w celu zakupienia dla ciebie wyjątkowo drogiego i ładnego i totalnie zbędnego gadzetu. zatrzymał się, spojrzał na zegarek, grzecznie odpowiedział i udał w swoją stronę. niestety akurat w tym momencie twoja koleżanka która szła po mleko i 25 deko szynki podlaskiej do pobliskiego spożywczaka zauważyła ową podejrzaną sytuację. i postanowiła o w zystkim poinformować swoją best qmpele. i to całe wyjasnienie:) czy jush jesteś teraz spokojna.????

Gość ej ej ejjj
ty wyzej ja sobie wypraszam:classic_cool: takie idiotki z taką pisownią to można szukać też w większym przedziale wiekowym.

Gość SlodkaKArolcia
moshe i tak bylo ale ona mowila ze siedzieli na lawce

No dobra, może ma, ale to nie zmienia faktu, że jest jej teraz ciężko bo jej zależy. Każdy z nas miał te naście lat i swoje (dla nas teraz błache) problemy... Przyjdzie czas, że zrozumie ale przejść swoje musi.

Gość nie potrafię
boy jush masz 13 lat?

Gość SlodkaKArolcia
pisalam ze mam 19 a moj men ma 21

aaaaa jak siedzieli na łąwce to zupełnie inna sprawa. tzn że ją posuwa od jakiś 2 miesięcy potajemnie, najczęsciej u niej w domu gdy rodziców nie ma bo do późna pracują, matka jako pielęgniarka na drugą zmianę a ojciec jest kierowcą autobusu . nie no jak siedzieli na ławce to już po zawodach. bo to znaczy że ona jest w ciąży z nim. dlatego usiadłą bo kobiety w ciąży nie mogą się męczyć. a on jest w kropce. i się zastanawia co z waszym związkiem bo z jednej strony ona jest blond pięknością ale wkrótce urodzi za 8 miesięcy więc zastanawia się czy jednak nie wybrać ciebie.

Gość nie potrafię
moshe weź jush tego swego boya i idź spać... era zelfiałych półanalfabetów następuje rwą się do chłopa a pisać jeszcze nie umieją dzieciarnia księżycowa

Gość SlodkaKArolcia
płakac mi sie chce jak on mogl.. :(:( heloł jak tak mozna potraktowac dziewczyne swoja jutro go rzucam

Gość nie potrafię
no fakt, ferie są gimgówna prowokacje na necie robią i wszystko jasne

Gość SlodkaKArolcia
a co to jest gimgowna?? to jakis nowy styl jak emo itp ? ludziczki moje kochane ja nie wiem ja nie wiemmm! zostawic go czy nie?

tak gimgowno to taki styl, coś jak subkultura powiedzmy tylko że "wybierana" nieświadomie. po prostu nagle okazuje się że jesteś gimgównem. później się z tego wyrasta...albo i nie. czym się objawia? no cóż długo by wymieniac ale np chociażby zakładaniem głupich topików z użyciem jeszcze głupszych , zasłyszanych czy odgapionych od innych gimgowien słów których w słowniku j. polskiego próżno by szukać. Używanie takich słów czy zwrotów ma na celu , zdaniem wypowiadającej je osoby, podnieśc jej poziom "fajności" i uczynić bardziej modnym, lubianym i akceptowanym przez inne gimgówna.

Gość nie potrafię
gimgówno? cóż, idealnie się wpasowujesz... jakbyś się do tego urodziła piszesz o głupotkach w głupiutki sposób

Gość annika ty
alesh zajebalo chamownią! nie da się ciebie czytac glupia cipo!....a ten twoj men pewnie ma cie gdzies ,byliscie TYLKO 5 miesiecy ,a on ma TYlKO 21 lat..chce sie bawic i w dupie cie Jush ma.Proste?proste.