Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HuhoBossHugoBoss

Przepraszam drogie panie za moich kolegów, równieśników...

Polecane posty

Gość HuhoBossHugoBoss

Przepraszam was drogie kobiety, za wszystkich chłopaków i facetów którzy nie dbają o siebie. Uwierzcie mi, tez jestem już zmęczony tą "szarówą" w społeczeństwie. Jak widze kolegów i większość chłopaków ubranych na mieście to aż się zastanawiam, która laska na nich poleciała. Dziwię się wam kobiety, że wytrzymujecie z tymi pasibrzuchami i brudasami. Wszyscy jak jeden mąż noszą przeważnie czarne skarpety, dlaczego? - pewnie dlatego by zatuszować brud, na czarnym nie widać, więc nie trzeba zmieniać. To samo tyczy się spodni, butów, bluz i kurtek. Większośc nosi nawet czarne ciuchy latem, albo jakieś brązowe, takie ciemne ponure kolory, zlewające się z szarą rzeczywistością, zlewające się z chodnikiem i czarnym asfaltem. Ja rozumiem że facet to nie kobieta, nie trzeba chodzić do kosmetyczki, nie musicie łazić na maniciure, ale kurde zmieniajcie chociaż bieliznę codziennie i kąpcie się choć raz na tydzień. Bo czasami jak sie stoi w kolejce za jakimś facetem to wytrzymac nie idzie, tak zapodaje smrodem. A Ja, białe skarpetki... i znajomi się nabijają. Ale skarpetki to bielizna, a bieliznę nosi się białą, by było widac brud. A kobiety... w Polsce są bardzo zadbane, te w wieku 20 - 40, a później to już różnie, ale faceci to obślizgłe piwosze. Dlatego najmocniej przepraszam was drogie panie, nie wszyscy jesteśmy takimi lumpami.

Gość a co z ciebie taka matka teres
a? czekasz na oklaski? pomnik? nie przepraszaj za innych bo to ciotowate :O

Gość afsd
coś w tym jest kolego, sam nosze wszystko czarne vo nie mam czasu tego prać, nie mma jednorazowych ciuszków jednorazowych a plamka sie pojawia znikąd, ciao :classic_cool:

Gość HuhoBossHugoBoss
Nie pieję do nikogo, ale kobiety czas docenić, one coraz bardziej pachnące i zadbane, a do wyboru mają brzuchatych piwoszy z czarnych syrach. Nie dośc że ten kraj jest szary jak papier, to jeszcze ludzie tak ponuro ubrani, i wszystko tworzy taki szary klimat. Jak ktoś jest z higieną na bakier to będzie się wkurzał na ten temat.

wszystkie czarne skarpetki by zawsze była para to podstawa, bo ten jebany chochlik co podpierdala skarpetki tylko czeka na okazje!!!! :D:D:D: autora to boli bo on pewnie woli chłopców ale jednocześnie jest estetą ma wymagania i brak higieny u polaków go irytuje. każdy ubiera się jak lubi. ty ubierasz się tak jak lubisz czy tak by sie podobac by byc modnym?

Gość afsd
czytałeś co pisałem czy nie umiesz czytać ? w plecaczku nosisz zawsze majty skarpetki i koszule na zmianę ? a babeczki są ładnie ubrane bo nic poza lodem nie muszą umieć

Gość HuhoBossHugoBoss
każdy ubiera się jak lubi? oj nie, wielu ubiera się bylejak, byle ząłożyć coś na dupe i tyle. Wychodza spodnie bombery... od razu ma je pół miasta, poraszka na maxa. Oczywiście czysty i zadbany facet od razu jest ciotą, bo jak inaczej brudas ma odbić piłeczkę i zmienić temat... byle tylko nie mówili o jego smrodzie.

Gość HuhoBossHugoBoss
Fajnie było na zachodzie, starsze małżeństwa na spacerach, w jasnych kolorach, kremowe marynarki, i nawet markowe zapachy unosiły się na mieście. A tutaj można tylko podziwiać smród spod pachy...

Gość HuhoBossHugoBoss
Przyznaj, miałeś bombery szarawo zielonkawe z rynku za 40 zł ?

Gość HuhoBossHugoBoss
Zawsze noszę białe ciuszki aby na czarnych nie było widać śladów spermy mojego tate

bo ty widzisz skrajności:O albo wyperfumowany i modnie, czysto ubrany albo brudas menel:O nie bardzo wiem, szczerze powiedziwaszy, o co ci chodzi. ja nie odróżniam spodni za 500zł od takich za 100zł jak nie będzie metki. tak samo u kobiety nie odróżnie majtek za 300zł od takich za 25 z h&m albo targu. tak samo buty za 600zł albo za 150. nie odróżniam tego. i większość mężczyzn tego nie odróżnia. i jestem pewien że jakbym ciebie, zobaczył w tłumie tej szarości na ulicy, w busie, klubie czy na uczelni to bym nie zwrócił nawet uwagi. nie dostrzegł różnicy.

wiesz co jest ciotowate w twoim 'zachowaniu' na forum? twoje uparte trzymanie sie tej kurevskiej mody :O czysty facet to czysty facet, a czy ma biale czy czarne skarpetki gowno kogo obchodzi, byle pasowaly, nie wyobrazam osbie faceta w garniturze i bialych skarpetkach :O ale przeciez czarne swiadcza ze sie facet nie myje, nie? :O guru meskiej mody sie znalazl, idz facet spac zamiast podniecac sie ubraniami innych ludzi tu czy na zachodzie, bo to jest ciotowate a nie to czy facet lubi czyste jasny ciuchy : O

Gość HuhoBossHugoBoss
A Ja poznam, może nie cenę, ale na pewno poznam czy rynkowe czy sklepowe, tylko że nie w tym rzecz kto ile zapłącił za odzież, bo białe skarpety kosztują tyle samo co czarne. Tylko że drażni mnie to, kiedy wszyscy noszą to samo jak odciśnięte przez kalkę, a mnie się czepiają że ubrałem kremową kurtkę w zime... a co komu do tego, jak sie wybrudzi to piorę, proste. Ale te czarnoskarpetowcy się czepiają jak pies rzepu.

Gość HuhoBossHugoBoss
nie mówmy o skrajnościach, czarne skarpety przy garniturze to przecież normalka. A jeżeli ten temat ciebie nie interesuje to przejdź dalej... Ja będę sobie myslał co chcę o tych czarnoskrpetowcach w sandałach w upalny dzień...a co tam. Usiądź koło takiego kiedyś w poczekalni, poczujesz ten temat dosłownie.

Hugo ja mam w nosie że dla ciebie noszenie czarnych skarpetek to brak gustu itd,.......i ty miej w dupie że ktoś krytykuje twoją bezową kurtke czy białe skarpetki. czujesz się niedowartościowany? szukasz potwierdzenia i poparcia i pochwał dla swego stylu ubierania się i stylu bycia? no właśnie, ty odróżnisz. i tym się różnimy. ja jak mi dziewczyna pokazuje nowe ciuchy to nie odróżniam markowych od nie markowych ZA NIC!!!! czasem bardziej podobają mi si e te które okazują się markowe a czasem te tanie niby kiepskie itd.

Gość HuhoBossHugoBoss
Ja tylko mówię że czarnymi skarpetami i odzieżą ludzie tuszują brud i brak higieny, przepraszam że to zauważyłem !!!

nie wiem tylko czemu łączysz sposób ubierania się z brakiem higieny:O styl ubierania się, sposób ubierania to sprawa gustu!!! zrozum to w końcu. a higiena, antyperspiranty, perfumy i ogólnie np śmierdzący facet w metrze to sprawa obiektywnie potępiana i nieakceptowana!

Gość HuhoBossHugoBoss
I drazni mnie jeszcze bielizna. Wstretne, tanie, chinskie biustonosze, przesycone smrodem chińskich bazarów. Sam noszę staniki Triumpha, więc potrafie dostrzec róznicę. WSTYD.

Gość HuhoBossHugoBoss
Ale ktoś kto nie dba o higienę nie założy jasnych kolorów... a brudas będzie sie kamuflował w czarnym, dlatego tak jestem uczulony na ten ciemny styl ubierania się. I przeważnie się sprawdza.

Gość HuhoBossHugoBoss
O dzieci jeszcze nie śpią i się podszywają moim nickiem.

Gość HuhoBossHugoBoss
W sumie co innego biustonosz z czarnej, gustownej koronki. To akurat wyjątek.

Gość HuhoBossHugoBoss
Albo taki czerwony staniczek tez niczemu nie wadzi. Przestańcie sie podszywać pod mojego nicka !

Gość HuhoBossHugoBoss
sam jesteś "debil"

:D czyli rozumiem że jak widzisz kogos w czarnych skarpetkach instynktownei i mimowolnie zatykasz noc?:D a jak robisz u siebie domówkę to zaznaczasz że wejście tylko w białych skarpetkacvh? stajesz w progu i robisz selekcje? :D:D:D:

Nosimy czarne ciuchy bo nie widac na nich brudu i nie pokazuja slabosci. Ubieramy sie w to w czym czujemy sie dobrze, a nie po to zeby komus pokazac jacy to my modni jestesmy. To, ze czasem sie wraca po imprezie i troche od nas je*ie nie oznacza, ze zawsze tak jest

Gość jednym slowem jak sie
facet nie ubiera jak ty to znaczy ze ci­pa, brudas, menel i kompletne dno. przeciez jak na bazar wypuszcza jakies pantalony i polowa ludzi je zacznie nosic to chyba swiadczy o modzie na to, nie? ale moda to nie jest poki ty na Fashion TV tego nie zobaczysz? :O zamiast jak kopie bazarowych facetow w czarno-brazowych ciuchach ty wygladasz jak kopie facecikow z reserved/reporter/ny-er itp itd tylko, ze z bialymi skarpetkami. czyli nic szczegolnego 😴

A dziewczyny mogą nosić czarne skarpetki? Bo ja nie cierpię białych.

Gość HuhoBossHugoBoss
Myję się raz na tydzień i nie śmierdzę, tak jak pisałem w pierwszym poście, bo my geje się nie brudzimy :classic_cool: