Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wróżka zębuszka 2.

Za kilka tygodni jadę do UK. O czym powinnam pamiętać po przybyciu na miejscu?

Polecane posty

ja nigdy nie pracowalam w firmie ktora by nie wymagala ode mnie wrs. poza tym jak ktos chce lamac prawo no to jego sprawa i jego ryzyko. a co do przeskakiwania z bachelora na magistra to ja nadal nie rozumiem, chesz robic magistra z anglistyki??

Gość wróżka zębuszka 2.
nie, z innego ale pokrewnego kierunku. pododbno jakas osoba ktora miala licencj z turystyki zrobiła mgr z kierunku biznesowego. u nas tak mozna w PL wiec chciałam zapytac czy jest mozliwosc zrobic tego tam.

Gość kozibonk...
wrozka-w twoim wypadku raczej nie bedzie takiej mozliwosci. wiem,ze jest cos takeigo jak conversion psychology course, mozesz sobie to obaczaic ,ale nie wiem czy to ci w czyms pomoze.

Gość wróżka zębuszka 2.
to dlaczego tak w Polsce mozna?

Gość wróżka zębuszka 2.
poza tym to tylko pytanie. ot tak. luz.

studia w polsce sa inne od tych w uk. nie beda ci sie pokrywaly zadne przedmioty. zreszta oni nawet nie beda pewni czego ty sie tam uczylas. jezeli kieerunki sa bardzo podobne i wykazesz ze twoja wiedza pokrywa sie z tym co oni ucza to moze cie dadza na drugi rok. chociaz jak jestes prosto z polski to naprawde nie sadze. jeszcze pol biedy jakbys tego bachelora zrobila z innego kierunku na innym uniwerku ale w uk, wtedy sie da cos tam przeskoczyc.

Gość CO DO hOME oFFICE
to ja zlozylam wniosek po 9 miesiacach pracy, podalam tam faktyczna date rozpoczecia zatrudnienia wiec to nie do konca jest tak ze beda Cie scigac.

nie bada scigac jak juz wypelnisz wniosek, ale jaby mieli zrewidowac czy posiadasz wymagane dokumenty a ich nie masz to po pierwsze moga ci dac kare, po drugie pracodawca moze cie z tego powodu zwolnic jak ma ochote sie ciebie pozbyc.