Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leci na mnie jeden ciapaty

podrywa mnie żonaty arab

Polecane posty

brzydki nie jest, jak to araby. ale boje sie go wiecie jakie sa muslimy, to zwierzeta bez oglady, kobieta sie tam nie liczy na dodatek moj abdullah ma zone. az mi sie rzygac chce na ich moralnosc. zone ma a mnie chce dupczyc chuj jeden. co wy byscie zrobily? co sadzicie?

Gość izaurrra
marne prowo!!!ps. nie kazdy ciapaty to arab.

Gość jak chcesz się z nim przespać
to się prześpij. Chyba na nic innego nie liczysz? i gumę niech założy bo nie wiadomo co on tam już złapał :classic_cool:

to nie prowokacja. uzylam slowa ciapaty na okreslenie araba bo dla mnie wszystkie te podpiekane asfalty to takie ciapki wlasnie:) no dobra przespie sie i co? a on potem bedzie chcial znowu i znowu a jak nie bede chciala dac to mnie spali albo obleje kwasem albo zarznie nozem strach

Gość musi być trzech, bo oni z tymi
małymi fiutkami, to tylko w gębie mocni. Muszą swoje baby w szmaty zawijać, by nie widzieli, jak się smieja z ich małych kutasków.

Gość no pewno, jak menel na dworcu
jak ma szyb naftowy to możesz coś myśleć, ale jeśli dysponuje tylko ropą w pryszczach na kutasie to sobie odpusć.

Heh ale spróbuj bo pewnie z żadnym nie było Ci tak dobrze, jak dobrze może być z Nim. Polacy przy nich wymiękają...

Jente-A ile miałaś tych Polaków że masz aż takie bogate doświadczenie?Ile miałaś tych arabów że również masz takie bogate doświadczenie?Widzę że musisz lubieć ten sport,pewnie kolejna Polka co z wiejskiej dyskoteki,gdzie obsługiwała wszystkich ruchaczy to teraz pojechała do arabów,robić to samo ale z nimi,pewnie lepsze prezenty ci dają.

Polaków miałam niewielu, Araba tylko jednego, na podstawie tego i doświadczeń koleżanek może by stwierdzić, że Arab w łóżku jest świetny ;) A to dlatego, że na 1 miejscu zawsze jest kobieta. No i ten ich temperament, ah albo tylko mój taki ma... ;) ;)

jako, że nie jesteś juz dziewicą, możesz być tylko białą kurvą dla arabusa, więc przymknij mordę szamato.

Oho i tylko tyle możesz powiedzieć? Heh śmieszny jesteś... No ale cóż idioci też muszą być, żeby normalni ludzie tacy jak ja na przykład mieli się z czego pośmiać.

Jente-A więc po prostu nie wiesz jak jest z Polakiem,sąsiad Mietek to rzeczywiście mógł być słaby w tych klockach,trzeba było szukać normalnego Polaka,a nie starego i uzależnionego od jaboli a potem na Polakach narzekać.Dla araba jesteś tylko słoikiem na spermę i pewnie dlatego że jesteś Polką czyli białą kobietą to jest taki dobry,pewnie z arabką to miał by problem z impotencją,a tak ma przyjemność z tego że może zeszmacić białą kobietę i chrześcjiankę,którzy araby nienawidzą.Ale jesteś kobietą,więc za głupia żeby zrozumieć mentalność arabów i ich seksualność.Oni uwielbiają szmacić białe kobiety,a seks przed ślubem z nimi to właśnie najbardziej upodlenie kobiety,poczytają o ich kulturze i religii.Właśnie stąd te jego ogromne podniecenie,a ty sobie pewnie myślisz że ty go tak podniecasz,ale myśl sobie dalej,kolejno naiwna Polko.Zresztą dzisiaj ja sama widzisz to większość twoich koleżanek się puszcza na lewo i prawo,spróbuj jeszcze z murzynem,bo widzę że lubisz się puszczać z kolorowymi.Teraz to już z Polakiem nie bardzo,chyba że będziesz ukrywać swoją przygodę z arabem.

raczej ty jesteś idiotką niedouczoną, szmato.

macie racje, nie bede sie ruchac z kozoyebca:)

Gość gość
Miałam romans z żonatym arabem obiecywał mi góry . Mówił że z żoną ma rozwód bo im się nie układało . Odpychałam go ,a on walczył jak lew uwieżyłam mu .Potem zgadałam się z najlepszą kolezanką wydało się on do niej mówił to samo i robił tak samo co do mnie a pózniej mówił tylko nie mów jej .Pewnego razu zaprosiłam koleżanke do domu ,a on zachwycony proponował nam seks z nami dwiema to był dla mnie szok. Rozebrał się i podpuszczał nas obie .Wkurzyłam się uderzyłam go w twarz i kazałam mu wyjsc .Pewnie dalej tak robi z innymi mając zone ,którą pózniej powiadomiłam i która nie uwierzyła mi tylko jemu .Sprawą zajęła się tez policja.

Gość Abdullah Fallafel Tzatziki
Pany narzekac na c'i'patych a kebaba wp'ier'dalac na dworzec!! Nastepna raz no sex no kebap!!!