Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oliviaa.MMMM

To będzie totalna głupota czy warto?

Polecane posty

Gość Oliviaa.MMMM

Mam 24 skonczyłam administracje. Niestety dopiero w trakcie studiów uświadomilam sobie ,że nie tym chce się zajmować w zyciu. Zawsze interesowała mnie biologia.. W mojej rodzinie są sami lekarze. Czy to bedzie totalna głupota jak teraz pójdę jeszcze na drugi kierunek fizykoterapię? Bo nie chce siedzieć z urzędzie cale życie..

Gość aha i achhh
w twoim wieku jeszcze warto, w ogóle wydaje mi sie ze warto, żeby robic w życiu to co się lubi

Gość qaWESDRTFYGUHQawsed
w kazdym wieku warto realizowac siebie jak ci kurwa wmawiaja ze nie to gowno prawda jak zdecydujesz pisac ksiazki za 40 lat to tez sie kurwa nie zastanawiaj a tak na ogol miej odwage zyc http://www.youtube.com/watch?v=q4tHZt1HfPY

Gość chciałabym mu pomóc
pewnie że warto ale przemyśl czy to na pewno ten kierunek. Czy chcesz pracować z ludźmi? To ciężki zawód. Z biologią pewnie ma coś do czynienia ale w trakcie nauki a potem to już chyba nie za dużo.

Gość ysmena
oczywiscie, że warto, całe życie można przecież sie kształcić, mnie też mój mąż odradzał ostatnio www.pogrosiku.eu a weszłam i ustrzeliłam przedwczoraj aparat Canon, warto było? warto