Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka677u

Czy on pozna, że nie jestem dziewicą?

Polecane posty

Gość Amelka677u

Powiedział mi, że interesuja go tylko dziewice. ja niestety juz nią nie jestem, ale bardzo mi zależy na moim chłopaku... ....powiedziałam mu, że jestem dziewicą. Zastanawiam się, czy on może w jakiś sposób stwierdzić, że nie jestem dziewicą i że go okłamałam...????

Zależy czy doświadczony, ale w sumie nie, w końcu nie każda krwawi. Weź stawiaj opór jak będzie wchodził to będzie mu ciężej, pojęcz, że Cię boli itp

Gość izia87
moja kolezanka tez sie nie chciała przyznać ze straciła dziewictwo ale wybaczył jej bo ją kochał:)

Gość stasia 9090
musisz kupić koguta i użyć jego krwi w błonie włożyć w broche zawiniontko ,balonik peknie i cnota sprzedana- prowokacja uda sie

Gość qaWESDRTFYGUHQawsed
a tyle trudu by SKURWYSYNA USIDLIC?? HA HA HA

Gość z pewnością nie pozna
W myśl logiki: On chce tylko dziewicy ergo przywiązuje dużą wagę do czystości seksualnej ergo sam jest prawiczkiem ergo nie ma bladego pojęcia jak się rozdziewicza ergo uwierzy nawet jeśli przez pomyłkę trafi Ci w odbyt ;). Pozdro.

Gość LollaLuu
nie. porostu wybierz moment jak bedzie ci sie konczyl okres ja tak zrobilam tak z męzem. jest do dzisiaj dumny ze mnie ''rozdziewiczył''

myśle,że nie pozna, ale skoro Ci na nim zależy nie powinnas go oszukiwać. Pozdrawiam.