Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvcnghk,bg

CZY ZDAZE SIE NAUCZYC ROZSZERZONEGO WOSU DO MATURY????????

Polecane posty

Gość fgvcnghk,bg

co prawda czytałam juz sporo, ale bałam sie ze pozapominam niektóre rzeczy. Myslicie,że jak zacznę od teraz powtarzac to bedzie okay?

Gość maturzystka juz bez ferii
dla chcącego nic trudnego :) ja zdaje tez Wos i biologie,ale podstawy. z biologi mam material mniej wiecej opanowany ale z wosu prawie nic :o musze sobie jakies vademecum kupic i matury dotychczasowe posciagac ...

Gość kobieta z marsa
Ja zdawałam rozszerzony WOS i zdałam bardzo dobrze, nie pamiętam już jaki wynik ale ponad 80 albo ponad 90 %. Nie uczyłam się w ogóle, tylko tyle, co na zajęciach i czasami czytałam własne notatki w autobusie, ale ja bardzo lubiłam ten przedmiot i bardzo mnie interesował, chciałam iść na politologię. No i w liceum miałam zajęcia z wykładowcami z UW. Jeśli dobrze się czujesz w tej dziedzinie, to myślę, że spokojnie możesz podejść, dużo punktów jest za pracę pisemną, a tam można lać wodę ;)

Gość fgvcnghk,bg
wiecie, ja jestem ogólnie bardzo emocjonalna i strasznie sie przejmuje maturą:( próbne zdałam, ale i tak się boję

Gość ałłłkisza
hehe, ja dopiero teraz do rozszerzonej bio zaczynam przygotowania ale wiem że zdąże :)

Gość literowanaokrapiana
autorko rozumiem cie, dla mnie matura tez byla wielkim czyms, i tak mnier strach zmobilizowal, ze nigdy w zyciu nie mialam tak dobrych ocen jak wlasnie w klasie maturalnej:) jesli zaczniesz powtarzac teraz to zdazysz ze wszystkim, nie martw sie, chodzi o systematycznosc, latwo pozapominac szybko wylatuja rzeczy z glowy.

Gość literowanaokrapiana
poza tym, uwazam ze nie macie tak zle z ta matura. gdybym wam przyszlo zdawac np 2003 te stara...to by wtedy dopiero bylo ciezko:)

Gość ałłłkisza
nieprawda, teraz jest cholernie ciężko, ciężej niż ta 'stara' matura :( ostatnio pani od bio nam opowiadala jak z tą maturą kombinuja i że kiedyś byłoo dużo lepiej, lepsze wyniki były, a teraz co rok cięższa i bardziej udziwniona ta matura :o

Gość fgvcnghk,bg
dziekuje:)