Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błagam o pomoc to bardzo ważne

Proszę o pomoc kogoś kto zna się na informatyce !! błagam !

Polecane posty

Spróbuj przywrócić system sprzed dwóch dni. Albo sam katalog GG. W panelu sterowania trzeba wejść w opcje folderów i pokazać ukryte pliki. Potem wejść w katalog gg znajdujący się na C -> USERS -> NZAWA UŻYT -> APPDATA -> ROAMING -> katalog gg prawym na katalog opcje zaawansowanie -> przywracanie

wypróbuj to: http://forum.dobreprogramy.pl/odzyskiwanie-ar chiwum-windows-vista-t256217.html może choć archiwum ci wróci. A jeśli nie to spróbuj wspomniany tam program ggtools. Nie wiem czy to zadziała ale spróbować możesz. zrozumcie, można wrócić tylko to, co sie zapisuje autorka ma zapisywanie wyłączone tylko informatyk by pomógł trzeba by rozebrać twardziela, ale nie wiem, czy to by się autorce spodobało ;)

Gość patrzę na to i
wiem ze ma wyłączone ale cóż jej szkodzi spróbować? Zresztą nieważne. co do Visty to ja mam ją właśnie i z ciekawości zerknęłam czy są włączone te poprzednie wersje. I nie mam. Widocznie jednak nie jest to włączone domyślnie -tym bardziej że nic nie zmieniałam w tych opcjach.

Gość lollo
tylko informatyk by pomógł trzeba by rozebrać twardziela, ale nie wiem, czy to by się autorce spodobało brednie, jestem expertem i mówie ze nic nie zrobi

próbowałam odzyskać archiwum ale tam nie ma nawet nazwy mojego gg....jest tylko nazwa gg mojego brata :( buuuu

tylko informatyk by pomógł trzeba by rozebrać twardziela, ale nie wiem, czy to by się autorce spodobało brednie, jestem expertem i mówie ze nic nie zrobi ekspertem? ;)

ja pierdole , jestem zła na siebie , ze taka gapa ze mnie i usunęłam ten kontakt przez przypadek , a teraz pewnie nie odzyskam :( dzwoniłam do szwagra ktory jest dobrym informatykiem , ekspertem , bawi sie w to od kilkunastu lat moze byc pomogl , ale niestety nie odbiera :(

Gość lollo
po co mam odbierać, juz ci napisałem tutaj

dobra wez sobie nie zartuj czlowieku , nie bawi mnie to...przez gg tools tez nic :(