Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni0103

czy nago czujecie sie swobodniej niz w ubraniu?

Polecane posty

Gość moni0103

ciekawa jestem ile osob tu na forum na naturystyczne sklonnosci.Moni

Gość wręcz odwrotnie
publiczna nagość jest dla mnie niesmaczna. Plaże naturystów pełne są starych ludzi, którym zwisa tu i tam i niekoniecznie trzeba to pokazywać... Ponadto nagość odsłania to, co czasami należałoby zasłonić

Gość jarekk34343
kobieta wygląda nago lepiej niz w ubraniu ( ale tylko do 40 roku życia ) Kobiety po 40 lepiej wygladaja w ubraniu niz nago , FAcet wyglada lepiej w ubraniu niż nago .. I to tyle

Gość olaO
ja na przyklad uwiebiam chodzic po domu nago.Dzieci wychowuje w poczuciu ze nagosc sama w sobie nie jest niczym zlym.

Gość jarekk34343
innymi slowy nawet jesli kobieta zalozy na siebie sukiene wykonana przez najlepszego projektanta to i tak nago bedzie wyglądac lepiej . Bo ciało kobiety to jest artystyczny majstersztyk.

Gość jarekk34343
innymi slowy nawet jesli kobieta zalozy na sukienke wykonana przez najlepszego projektanta to i tak nago bedzie wyglądac lepiej . Bo ciało kobiety to jest artystyczny majstersztyk.

Gość Smanna
Jarek, jestem ciekawa, czy myślisz tak, o ciele każdej kobiety, czy tylko o tym, które jest faktycznie idealne :p

Gość wręcz odwrotnie
Ola a za parę lat czym podniecisz swojego mężczyznę? Opatrzy się twoją nagością i zacznie szukać innej :)

Gość dfb hfrh
ja uwielbiam chodzic nago ale oczywiacie podczas gdy jestem sama w domu

Gość olaO
nie sadze by nagosc mogla sie opatrzec czy znudzic w sytuacji kiedy jest ona zwyczajnie czescia codziennego zycia

Gość moni0103
ciesze sie ze wiecej jest jakich jak ja,dobrze czujacych sie nago :)

Gość a ja wam powiem czemu
lubie spac nago :)

Gość jarekk34343
nie powiedziałbym. dla mnie bardziej seksowna jest kobieta w ubraniu, lub bieliźnie. naga kobieta nie budzi już tych emocji z tym sie nie zgodze. Kobieta w seksownej bieliznie wyglada gorzej niz nago , ale jest jedna sprawa : Jesli chodzisz po mieszkaniu zbyt często nago to twoja nagosc moze przestac faceta podniecać - stanie sie powszechna , a najlepiej smakuje jest to co jest ukryte... Uwazam ze chociaz Kobiety wygladaja nago lepiej niz w ubraniu to lepiej zeby miały na sobie jakis strój , bo nawet nagosc moze sie przejeść .

Gość olaO
nie masz ochoty bo nie masz w sobie tego nazwalabym naturystyczniego ducha.Jak ktos lubi nagos to wie o czym mysle

Gość jarekk34343
osobiscie nie chciałbym kobiety ktora chodzi cały czas nago po mieszkaniu .

Gość jarekk34343
kobieta ktora sie rozbierze raz w tygodniu przed facetem bedzie bardziej podniecaja niz ta ktora chodzi przed nim cały czas nago ..

Gość moni0103
w byciu nago z takiego naturystycznego przekonania nie chodzi przeciez o jakies oddzialywanie erotyczne.Ja chodze nago bo lubie i nie mam zamiaru nikogo w taki sposob podniecac

Gość jarekk34343
kobieta ktora sie rozbierze raz w tygodniu przed facetem bedzie bardziej podniecaja ca niz ta ktora chodzi przed nim cały czas nago ..

Gość przymknij sie jarek
uwazasz ze naszym jedynym celem w zyciu jest podniecanie pana i wladcy i robienie wszystkiego byle to on byl zadowolony? a chuj wam w dupe :D 🖐️

Gość olaO
no ale jak tak lubi to dlaczego ma sobie odmawiac tego by czuc sie w taki sposob swobodnie?Zreszta nie wierze by widok nagiej kobiety mogl sie znudzic facetowi

Gość przymknij sie jarek
staszek, ale co np mnie to obchodzi? bede chodzic po domu tak jak MNIE sie podoba, bo dla mnie najwazniejsza jestem ja i moje widzimisie, a nie facet i jego poped seksualny.

i dlatego mieszkaj sama, mieszkając z kimś trzeba stworzyć jakiś kompromis, bo tak samo facet może powiedzieć że lubi odlewac się do zlewu, w końcu jest we własnym domu i nikt jemu nie będzie mówił jak ma żyć

Gość przymknij sie jarek
albo moze szukac takiej ktorej nie bedzie przeszkadzalo sikanie do zlewu