Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

weaaaa

czuję sięjak idiotka-co myślicie o jego zachowaniu?

Polecane posty

na przedostatniej dyskotece kolega z pracy przyszedł do mnie. Tańczył ze mną apotem zaczął się do mnie przymilać a potem chciał się zemną całować. Zaczął całować mnie po szyi. Był bardzo napalony. Powiedziałam mu że nie będę z nim się całować. jak bym to zrobiła to wyszło by że jestem łatwa. jak to bym zrobiła było by źle. A teraz wczoraj widziałam go na dyskotece to on udaję że mnie nie widzi. Nawet cześć mi nie powiedział. Co myślicie o jego zachowaniu? A nawet jakbym się z nim lizała to też może by udał że mnie nie widzi co o tym myślicie? czuję się jak najgorsza

Gość wywal po polskiemu
no jak nie dałaś to co ci cześć ma mówić:O na drugi raz zastanów się nad swoim postępowaniem:P

A co ma wspólnego łatwość i całowanie :O no kurwa bez przesady. Krótki pocałunek na pewno by nie zaszkodził, nie widze w Twoim zyciu w ogóle spontaniczności, tym bardziej, ze pisałas tu kilka dni temu, ze sie nie całowałas jeszcze.

a cop sobie może pomyśleć jak od razu będe się z nim całować jak ledwo co go znam prawie nic o nim nie wiem

często o nim myśle ostatnio. po tym jak chciał się ze mną całować też. nie wiem czemu chciał to zrobić. po wczorajszym czuje się jak kretynka płakać mi się chce ze tak się zachował. myśle że jak bym to zrobiła to też by się nie odezwał. wtedy coś pił to może dlatego chciał tego.

Gość art123
nie czuj się z tym źle, gorzej jakbyś się z nim całowała a on teraz by nie widział, że istniejesz, chciał ciebie stuknąć i jak mu nie wyszło to dla niego porażka i strata czasu, z byle chujem śliny się nie miesza- dobrze zrobiłaś, tylko głupie dziunie uważają, ze lizanie z byle kim to nic takiego, zauważcie, że nawet prostytutki nie całują się dawając d,upy więc to chyba o czymś świadczy czyli? o bliskości wy tępe strzały.

chcial Cie przeleciec, nie udalo mu sie i tyle. gdyby mu sie udalo teraz by pewnie szukal kolejnej zdobyczy. zapomnij i daj sobiwe spokoj

Gość jigha
Dziewczyno!!! Dziewczyno dziewczyno!!! Olej go! Po prostu! Był tylko i wyłącznie na Ciebie napalony i tyle. Dlaczego czujesz się jak najgorsza skoro na nic mu nie pozwoliłaś? On jest zwyczajnie niedojrzały, zachowuje się jak dziecko, nie odzywa się... Ile on ma lat? Poślij go do piaskownicy z takim zachowaniem, ogier jeden...

on ma 22 no teraz będzie miał 23 w tym roku. boli mnie to że się nie odzywa do mnie. może mu po prostu wstyd bo trochę wypił wtedy tak sobie to tłumaczę. kiedyś nawet myślałam o nim że moglibyśmy być parą bo nawet mi się podoba.

Gość atakatamm
ja to kiedys mialam tak ze odwiedzil mnie znajomy ktoremu bardzo sie podobalam, wszyscy jego kumple wiedzieli ze od ponad roku probowal mnie jakos podejsc,jemu dziewczyny nie odmawialy ale akurat upatrzyl sobie mnie, no i odwiedzil mnie w moim mieszkaniu, przystawial sie, ale nic poza tym,nawet nie myslalam by do czegokolwiek doszlo, potem okazalo sie ze opowiedzial kolegom ze mnie przelecial :D spotkalam go w knajapie z kumplami i mowie " podobno mnie przeleciales, przypomnij kiedy to bylo bo chyba nie zauwazyłam" zaniemowil, mysle ze koledzy zrozumieli ze poplyna z opowiesciami

Gość jak moga byc wazne
po Twoim slownictwie widze, ze zbyt madra nie jestes....