Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhdssdfhhmjn

jakie są wasze miesięczne wydatki

Polecane posty

Gość pssssst
duzo..same oplaty z ratami itp okolo 3000...reszta tez okolo tego, czyli jechenie, chemia, ciuchy, zajecia dziecka, benzyna...

Gość sxnk
mieszkanie - 400 prad i gaz - 200 net i tel - 120 reszta jedzenie i kosmetyki czyli 1500 co zostanie odklada sie na koncie

Gość mycha121231
wydatki na dom ok 1500 zł jedzenie 900 zł na dwie osoby dorosłe i dwójkę dzieci chemia 100 zł :D przedszkole dzieci 1000zł :) paliwo do samochodu 500 zł ubrania dla dzieci 300 zł nasze przyjemności ok 500 zł (teatr , wesołe miasteczko i inne rzeczy) moje wydatki 400 zł wydatki męża 200 zł wydajemy w sumie 5400 zł ale udaje się nam zaoszczędzić 6600 no jeszcze źle nie stoimy z kasą myślałam ,że wydajemy więcej Ale oczywiście w wydatkach na dom jest ogrzewanie,prąd,woda:)

Gość Maryśka2321759
Mieszkanie;(wynajmuję)1900 zł Rachunki;prąd-100 zł resztę mam wliczoną w koszt mieszkania. Dojazdy do pracy:600 zł Jedzenie 800 zł(jedna osoba) Przyjemności: ok 500 zł(kino,kosmetyczka,ubrania itp.) W sumie :3900 Resztę odkładam ;)

Gość starczarka0
My z mężem wydajemy na miesiąc na życie razem z opłatami 5000 zł na dwie osoby. Kredytów nie mamy.

Gość gość
Mieszkam z rodzicami . Zarabiam 1900-2300zl internet+ tv =100 zł moje 2 komórki : 75 zł rata : 120 zł mamie daję : 200 - 300 zł ( teraz święta to 400zł) Paliwo 150 zł Kosmetyki :100 zł Ubrania: 200-300 zł Wyjścia na miasto: 200 zł Odkładam na swoje wesele, ktore bedzie za 3 lata :200 Odkładam na zagraniczne wakacje1/rok, imprezy typu wesele w rodzinie 1/ rok lub rzadziej , sylwester :) naprawa auta 1/rok : 400 Do fryzjera i kosmetyczki nie chodzę, ponieważ moją siostra jest fryzjerką po kursach kosmetycznych. Obcina mnie, farbuje, pielęgnuje moje włosy, robi zabiegi kosmetyczne, paznokcie. Daje jej 50 zł co jakiś czas na kosmetyki, by na mnie nie traciła :) Na siłownie , basen nie chodzę, ćwiczę w domu 15-20 min dziennie, raz w tyg w sobotę 60 min od 3 lat i mam świetną figurę:)

Gość bezrobotny rencista
minimum 10k/miesiąc !!! :D :classic_cool: 🖐️

Gość gość
w sumie na wszystko wydajemy ok 3 tys na 4 os ,mieszkanie w bloku 1 auto.

Gość gość
Staram sie racjonalnie wydawac pieniądze. Teraz czesciej robie zakupy w mniejszych sklepach takich jak PoloMarket. Uważam ze tam kupuje z głową i nie płace nie wiadomo jakich pieniędzy.

Gość gość
gaz ubezpieczenie prąd 350 internet 60 telefon 60 śmieci 50 bilet miesieczny 100 nc+ 30 dochód 750 zł renty +400 zł za sprzątanie biura

Gość gość
Ja bardzo lubię dania gotowe z PoloMarketu. Powiem Wam ze często je kupuje, są smaczne i smakują jak po prostu domowe dania. Do tego codzinne pyszne, pachnące pieczywko smakuje znakomicie.

Gość gość
W PL jest strasznie tanio!

Gość gość
Jak ja się zatrudniałam w PoloMarkecie to zadbano o to żeby mnie wszystkiego nauczyć już od wejścia. Uważam, że mimo iż praca jest ciężka to nie jest to zła praca. Jeden z lepszych pracodawców dla mnie.

Gość gość
Spróbujcie w takim razie robić zakupy w mniejszych sklepach takich jak Polo Market. My na szczescie mamy ten sklep na osiedlu i muszę przyznac ze sa tu moje ulubione produkty w dobrych cenach http://www.polomarket.pl/oferta/

Gość gość
Wynajem + różne opłaty podstawowe 1800 Ciuchy, kosmetyki, fryzjer 1000 Jedzenie 800 ksiazki, kultura, gazety, wyjścia 400 Odkładam 1000

Gość gość
Według mnie praca w Polo przynosi mi duzo satysfakcji. Nie zarabiam mało, mam fajna kierowniczke. Jest ok i dobrze się pracuje.

Gość gość
Plusem jest to że dostajesz od razu umowę o pracę. Współpracownicy są mili i pomocni. Nie zostaje się po godzinach jeżeli nie ma takie potrzeby (zdarza się rzadko). Wynagrodzenie jest niskie ale można liczyć na dodatki, premie, stażowe.Nie narzekajmy, naprawde.

Gość gość
Ciesze sie ze tutaj trafiłam do pracy. Nie narzekam na kierownictwo. Ludzie rozasdni i tacy którzy rozumieją inni. Bardo pozytywne odczucia i dla mnei dobra płaca.

Gość gość
W POLO zadbano o to żeby mnie wszystkiego nauczyć już od wejścia. Uważam, że mimo iż praca jest ciężka to nie jest to zła praca. Nie narzekajmy bo jak to mówią wszedzie dobrze gdzie nas nie ma

Gość gość
Plusem jest to że dostajesz od razu umowę o pracę. Współpracownicy są mili i pomocni. Nie zostaje się po godzinach jeżeli nie ma takie potrzeby (zdarza się rzadko). Wynagrodzenie jest niskie ale można liczyć na dodatki, premie, stażowe.Nie narzekajmy, naprawde.

Gość gość
To ile zarabiacie w Polo….takie widełki od do… nie musicie pisac….bo mi w biedrze 1500 na poczatek chcieli dac ,…a to raczej mało….

Gość emil89

Oj ja wiem ile pracowałam w Biedronce i nie ma co porównywać ani pracodawców ani sklepów. W Polo pracuej mi się znacznie lepiej i tu spotkałam zyczliwych ludzi. I moim zdaniem o to własnie w tym wszystkim chodzi.

Gość alina

A jak u was wyglada kwestia z rachunkami za energie? Jest dramat? 😛 Powiem wam, ze my juz mielismy dosyc i zmienilismy dostawce na pulsar energia. Zapowiada się spoko, zobaczymy jak przyjda rachunki 🙂

Gość dominika00

Zawsze warto na pewno zajrzeć do sprawdzonych miejsc, i tam robic zakupy. Ja robie własnie w Auchan w Centrum Janki. To takie moje ulubione miejsce.