Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość może tak, pewnie jestem leniem

Czy mogę iść do szpitala na izbę po plastry anty?

Polecane posty

Odkleił mi się wczoraj ostatni plaster podczas kąpieli, miałam tak pierwszy raz, niestety powinnam nosić go jeszcze 5 dni. To była ostatnia paczka, a wizytę u ginekologa mam dopiero w czwartek. Czy mogłabym pójść z taką sprawą do szpitala na izbę i poprosić o receptę w takiej nagłej sytuacji?

Gość buzi buzi od Juzi
a kto ci ja wypisze?? idz prywatnie

Gość dgfgg
jjem gówno

Gość PARSZYWA111
NIE IZBA PRZYJEC JEST OD NAGŁYCH WYPADKÓW A NIE OD POMAGANIA KRETYNKOM JAK TY JUTRO SMARUJ DO RODZINNEGO TO CI PRZEPISZE A JAK NIE TO ZADZWON DO SWOJEGO GINA I SKOCZ JUTRO TYLKO PO RECEPTE

Tak się składa tępa strzało powyżej, że rodzinny mi nie przepisze (byłam, pytałam), a mój ginekolog jest dostępny tylko w czwartki i piątki. A sprawa jest nagła, bo plastry są dla mnie ważne przy moich lekach i nie mogę sobie pozwolić nawet na dłuższą przerwę. Z pozdrowieniami od mojego środkowego palca :classic_cool:

Gość jak moga byc wazne
przy lekach? nie rozumiem zupelnie...a na izbie rpzyjec Cie po prostu wysmieja i wygonia do domu....

Biorę leki przy których absolutnie nie mogę zajść w ciążę, a przerwa a antykoncepcji tym właśnie może poskutkować.

Gość PARSZYWA111
co za idiotka!! wczoraj ci sie odkleił a kiedy t u rodzinnego była?? jak dziś jest niedziela buahahahahah trzeba sie nie pierdolic i tyle cipo jiemyta

Gość znajomy mial zabieg
a nie masz tel.do swojego ginekologa? jest co prawda niedziela, ale przepros i wytlumacz co sie stalo. Przez telefon wytlumaczy co powinnas zrobic w takiej sytuacji.

Gość znajomy mial zabieg
nie wiem jak to jest przy plastrach, ale piguly odstawione wczesniej oznaczaja krwawienie po 2,3 dniach. Jezeli to juz koncowka cyklu ryzyka ciazy nie ma, choc teraz bym juz wstrzymala sie ze wspolzyciem. Zajrzyj do ulotki, na pewno jest opis co zrobic, gdy zgubi sie plaster.

wsadz se korek w cipe i tylko w dupe dawaj to w ciaze nie zajdziesz niemoto

idź do lekarza rodzinnego. poważnie. a jeśli się nie uda to zrezygnuj z seksu na jakiś czas.. czy to tak trudno ? jeśli jesteś odpowiedzialna to tak postąpisz.. mojej koleżance kilka razy przepisywał lekarz ogólny, poważnie.. nie powinno być z tym kłopotu.. aha.. :) kilka razy ja kupowałam antykoncepcję a aptece bez recepty.. np mówiłam ze doniosę receptę i płaciłam 12 zł drożej a przy dostarczeniu recepty pani w aptece odliczała mi te 12 zł do kolejnych tabletek :) może tak spróbuj :) powodzenia.