Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

variegatas

zmiana samochodu

Polecane posty

Witam, mam problem z samochodem, właściwie to muszę go już sprzedać bo do naprawy się już nie nadaje. Tylko co wybrać?? Nie wiem sama, najlepiej coś o małych gabarytach, no i ekonomiczny w miarę bo codziennie mam do pokonania ok. 60 km.

Gość Lucek.
vw polo :)

Gość HuhoBossHugoBoss
seat ibiza - dobre autko, silnik diesla, czyli na ropę, to będzie oszczędny. Lub tak jak kolega wspomniał vw polo. Poczciwe samochody.

Gość Alfredka - fama
Ja mam hyundai i jestem bardzo zadowolona. Ale sprawdź na www.pogrosiku.eu może tam coś znajdziesz.

Gość atakatamm
seatow nie kupuj ani zadnych fiatow nie kupuj kup vw najlepiej albo bmw, przynajmniej nie rdzewieja jak pozostale

Gość gfeasfgesgf
zainwestuj w marke to sie zwraca ople, chevrolety, seaty czy inne to takie jednorazowki ktore z przebiegiem 200tys sa juz denatami ja polecam bmw nie koniecznie dresiarski model ale np. z serii 1 to bardzo dobre auta, rozrzad łańcuchowy,auta sa spójne, dobre silniki, na nasze drogi super, a przebiegi do jakich dochodza te auta to spokojnie 500tys, auta niedoceniane w polsce

Gość i poszły konie po betonie
ta BMW ok ale ile one żrą paliwa to już nie piszesz no BMW trzeba umieć jeździć bo one są na tylny napęd

bo niektórzy znają się na samochodach jak świnia na gwiazdach

Gość rwrg
ja mam bmw i spala mi 5 l benzyny na trasie, zatkało? mini cooper s 180KM, napęd przedni, zatkalo?

to pisz ze masz mini coopera angielski auto ze stajni bmw bo ja mam bmw 2.2 benzyna to wiem ile mi pali benzyny ty nie porównuj bmw limnuzyny z mini cooperem

Gość rwrg
wez mnie nie denerwuj ćwoku od 2002 roku mini cooper ma tyle wspolnego z anglia co ty z cywilizacja tępa strzało

Gość rwrg
wczesniej miałem 320i i co srednio 8 l to tak duzo??? to po chuj bmw kupujesz jak na benzyne ci żal

no i kto tutaj jest ćwokiem nie będę zniżał się do twojego poziomu dyskusji

Jak cos duzego , bezpiecznego i komfortowego to Bmw 7 ;) , a jak malego , niezawodnego i w miare taniego to Yariske uzywana 1.4 D4D :)