Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła mama szuka

Czy ktoś tu robi na szydełku/ drutach na zamówienie?

Polecane posty

Gość ja kupiłam 2 takie kocyki w
ciucholandzie po 1zł :D Jeden snieznobialy, drugi błękitny, oba jak nowe ;)

Gość rozabbb
witam szukam kogos kto zrobił by sweter na drutach dość trudny. Prosze o kontakt

Do Pani Alfredka - fama :) czy jest szansa, żeby Pani skończyła mój sweter? Męczę się od dwóch lat, ciągle mi cos nie wychodzi, pruję i pruję i się denerwuję, że nie wychodzi .......Mogę przesłać włóczkę i wzór. Pozdrawiam :)

Gość gość
również robię praktycznie wszystko na drutach, chętnie zrobię Pozdrawiam. Mój email: gjaszczolt@wp,pl

Jetem pasjonatką robótek, ręcznych, zrobię niemalże wszystko na szydełku trochę mniej na drutach. Wykonuję przeróżne rzeczy. Wyszywam , naprawiam, szyję poduchy dekoracyjne, szydełkuję . W razie potrzeby chętnie służę pomocą i wykonaniem proszę pisać , sylwiaradka@interia.pl

Gość gość
Dzień dobry! Oferuję swoje usługi w szydełkowania o dowolnej złożoności.Dobra cena i doskonała jakość gwarantowana.

Gość ŚwiatSzydełka
Wykonuj e rekonstrukcje starych obrusów, tworze nowe od zabawek po bieżniki i inne. Zapraszam na mojego facebooka : https://www.facebook.com/%C5%9Awiat-Szyde%C5%82ka-1204193956290018/

Ja dopiero zaczęłam przygodę z robieniem na drutach. 🙂 Bardziej skupiam się na grubszych włóczkach, bo jakoś .łatwiej mi idzie. 🙂 W sklepie https://wloczkowyswiat.pl/ mają dość fajną grubszą włóczką z naturalnej wełny. 🙂