Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszkieterkaa

cisza między nami

Polecane posty

Gość muszkieterkaa

poklocilam sie z facetem (mniejsza o co) i teraz tak strasznie za nim tesknie. wiem ze on czeka na moj telefon ale nie potrafie do niego zadzwonic...czy jesli to zrobie to pokaze ze jestem slaba?

Gość no dressss
ważne o co. Kłótnio są symptomem co macie zmienic, co wam nie pasuje Jeśli on zawinił on dzwoni. Jeśli ty, ty dzwonisz proste.

Gość a jak on
mysli tak samo jak Ty? pomyslalas nad tym, ktos w zwiazku musi byc madrzejszy ... bo tak bedziecie milczec do usranej smierci . Pewnie 15 lat macie:)

Gość muszkieterkaa
jesli tak to nasze poprzednie i bardzo nieliczne klotnie nie powinny stanowic dla niego asow w rekawie...i non stop wypominanie tego samego + zarzekanie sie ze wszystko to moja wina

Gość no dressss
do a jak on.. No to jak starszy to niech pokazuje, że mądrzejszy jest. jaka słabość? Pokazujesz, że zależy ci na związku, naprawieniu tego co psuje relacje między wami

Gość muszkieterkaa
dalam sobie czas i jemu zebysmy przemysleli swoje zachowanie...to chyba dobry pomysl

Gość no dressss
tak dobre. Ale i tak musicie spotkac się i porozmawiac. Obojętnie czy mieszkacie razem, osobno, czy się na czas kłótni wyprowadził

Gość muszkieterkaa
dziekuje kilku podszywom za uwage...wiec nie mieszkamy razem, ale oczywiscie chce sie z nim spotkac - on tez, tylko ze ja musze ochlonac troche bo jak pojde taka wkurzona to raczej nic z tego nie bedzie...

Gość no dressss
wkurzona? Na widok że jest ochłoniesz:) Moim zdaniem odkładanie rozmowy spowoduje, że wam się problemy jeszcze bardziej nawarstwią.

Gość muszkieterkaa
chce mu tylko dc do zrozumienia ze nie zawsze bede mu ustepowac jesli nie ma racji

Gość no dressss
a nie ma racji? Jak nie ma, sam powinien o tym wiedziec, że jej nie ma. I nie upierac się. Bo to dziecinne. Mówi się, że ludzie inteligentni mają lepsze związki. No bo inteligennty człowiek więcej rozumie. I mniej jest problemów na co dzień.

Gość muszkieterkaa
wiec dlatego nie bede uparta i po raz kolejny mu ustapie

Gość DO no dressss
Mówi się, że ludzie inteligentni mają lepsze związki. No bo inteligennty człowiek więcej rozumie. I mniej jest problemów na co dzień. 100 % prawdy;)

Gość no dressss
ale to nieprawda..inteligetni ludzie smai sobie robią takie porblemy, że hej.. co do ciebie..powiedz mu to. A nie pokazuj postawą, że kolejny raz mu pokazujesz, że nie będziesz mu ustępowac, gdy nie m aracji. Powiedz mu: widzisz, kolejny raz ci ustąpiłam mimo, że nie masz racji. Musiscie rozmawiac:)