Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abrakadabraibum

skóra pod oczami, jaki krem, zmarszczki

Polecane posty

Gość abrakadabraibum

Witam, Mam 21 lat, jeszcze parę miesięcy temu moja skóra pod oczami była normalna, następnie zaczęła używać kremu z ziaji opuncja figowa i dostałam tak strasznego uczulenia, ze rano nie mogłam oczu otworzyc. Twarz byla zaczerwieniona, spuchnięta i okropnie sciągnieta cała skóra. Od tego czasu wklepałam już kilka maści i kremów, w tym dla niemowląt, ostatnio potraktowałam nawet twarz cerkodermem 15, ale zadnej poprawy! Zrobiły mi się STRASZNE kurze łapki, skóra wokół oczu jest ściągnięta i ogromnie sucha. Przerazaja mnie te zmarszczki. Jak nawilżyć skórę, czy jest szansa,że jakiś kremik zniweluje te zmarszczki i bedzie jak było? CO polecacie? Aha, wszelkie kremy ziaji nawet te pod oczy z kozim mlekiem odpadaja, stosowałam tez garniera- odpada. Zależy mi na w miarę niskiej cenie.

Gość no rozumiem, ale
ja z całego serce polecam maść z witaminą A. najlepiej z firmy Oceanic. jest jak krem, pachnie lekko jak krem. fajnie nawilża, jest delikatna, a wit. A pozytywnie działa jeśli chodzi o drobne zmarszczki. no i do tego cena, kosztuje grosze :0 sprobuj jestes mloda wiec nie katuj skoru mocnymi kremami. ja mam 23 lata i ja stosuje.

Gość punk-t widzenia
jak juz sie wyleczysz z alergii na ktorys z tych kremow nie polecalabym Ci uzywac kremow pod oczy przed 26-28 rokiem zycia