Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciastek XXXXXXXXXXXXXL

Jak schudnąć? 24 lata ,125 kg.

Polecane posty

Mam 24 lata i przy wzroście 182 cm ważę 125 kg. Zawsze miałem skłonności do tycia. Oboje rodziców otyłych zresztą większość rodzinki też albo otyli albo mają nadwagę. Odkąd pamiętam jestem gruby. Czas coś z tym zrobić. Chcę długo pożyć i w końcu dobrze się poczuć.Jakie polecacie metody do odchudzania,może jakieś strony z poradami.Chcę przynajmniej do 90 kilo schudnąć będę miśkiem ale bezpiecznie wagowo. Moja dziewczyna lubi miśków ale dla mojego zdrowia chcę schudnąć(ona też chce żebym to zrobił).Proszę o mądre odpowiedzi i porady. Zdjęcie: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f58ffc5ef19a203f.html

Gość dobre rady 200232323
Fajne stronki: Vitalia.pl trener.pl

Gość Słodka misia
Fajny jesteś...nie chudnij:( Ideał dla mnie...Fajny brzuch nie twardy a miękki tłuściutki.

Gość pierdolnik z marsa
Może bieganie...

Gość pierdolnik z marsa
Mniej jedz...Z tego co napisałeś prawdopodobnie masz skłonności genetyczne do tycia więc uważaj z jedzeniem.

Gość łandziahajaja
wow...chyba cię gdzieś widziałam.

Uwierz mi kolego, da się schudnąć, i nieważne czy masz skłonności do tycia, czy do obżerania się w nocy czy po prostu taki metabolizm....DA się mówię ci. Sama schudłam w ciągu 7 miesięcy z 90 kilo do 64, i z rozmiaru 18 do 8 (48->38), więc wiem co mówię. U mnie problem był: metabolizm leniwca, brak ruchu no i złe nawyki żywieniowe. Jeśłi na prawde zainteresowany jesteś jak schudnąć (pomogłam już kilku nieznanym sobie osobom), to zgłoś się do mnie na gg: 987243

Nie dzięki. już dam rade dzięki stronie trener.pl i vitalia.pl

Już ograniczam jedzenie. Zamiast 5 kotletów schabowych 4 zamiast 10 piw 9. Od razu mi lepiej.

Gość chudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Weź się rusza a nie przy kompie siedzisz.

Gość chudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ale brzuszek masz słodki

Gość offfffffffffffffffffffffffffff
Duży ten brzuszek. Ale da się zlikwidować.

Gość kndslk
hej ja mam podobna sytuacje tyle ze jestem diewczyna... ale wiesz co z 125 w 3 miesiace zeszlam na 107kg przy wzroscie 181 cm... chodze na basen raz w tygodniu, gram w siatkorake 3 razy w tygodniu (ale mialam wczesniej dobra kondycje bo gralam zawodowo przed leczeniem i przytuciem bo moja waga wynikla z brania hormonow i steroidow przy leczeniu i przytylam ok 45kg!) jem ok 1200kcal dziennie w wiekszosci same wrzywa i czaem 2 plastry szynki z kurczaka, i waga leci :) sprobuj... jedz produkty wysokobialkowe i nisko tluczowe i z niska zawartoscia cukru, tabele mozesz znalezc na vitalia.pl... jesli bedziesz zyl tylko na wqazywach to dasz rade bo mozna ich zjesc wiecej i sie zapchac a maja niska kalorycznosc :) trzeba tylko wytrwalosci :) polecam zam zielony groszek mrozoni z cebulka i bardzo mala iloscia wieprzowinki pokrojonej w male kosteczki do smaku :) na tym glownie zyje juz miesiac ;)

Ufff...to będzie chyba niemożliwe dla mnie. Nie nawidzę warzyw i lubię dużo jeść...

Gość Katia2014
Z autopsji polecam bardzo dobre Zioła Tybetańskie, efekt schudnięcia 12-15 kg 100 % pewny. Dodatkowo bardzo wzmacniają się włosy i paznokcie.

Gość gość
dieta ziemniaczana

Gość gość
sprawdź ranking suplementów na bazie naturalnych składników z http://rtno.pl/ waga na pewno spadnie