Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psossw

moj kobieta to pracoholiczka

Polecane posty

Gość psossw

ma 24 lata racuje w call center banku i zarabia 1600zl na reke...do tego jeszcze sprzata weekendami za 1000zl bo jeszcze w tygodniu wieczorami:O ma wiec 2600na reke ja pracuje na produkcji i mam 1200 a ona mi powiedziala zebym poszukal jeszze czegos i dorobil to moze sobie wyjedzimy na dominikane...jej zdaniem zycie jest niespawiedlwe ze tylko bogaci moga realizowac swe marzenia i ona na glowie stanie zeby bylo ja stać:O chce teraz wyjechac na dominikane a potem pojechac na rajd konny po ukrajnie:O

Gość jestem za nią!
no i co..? trzeba spełniać marzenia !:)

Gość 32 latkauhwhqdiqh
no i ma racje kobieta.życie nie jest po to żeby tylko harować ,ale też by z niego uzywać stąd ta Dominikana. zarabia by godnie życ i móc sobie własnie na takie wycieczki pozwolic. nie jest Tobie wstyd z tymi 1200 złotymi ??? troche ambicji ;]]

Gość ciesz się że masz
pracowitą kobietę, tyle teraz jest leniwych co to zachodzą w ciążę byleby tylko do pracy nie pójść, nie mówiąc już o tym, że marzeń żadnych nie mają. Lucky you, believe me:)

Gość a co to jest...
ukrajna ?

Gość ostawka
super, trafiła ci się świetna dziewczyna

Gość Grotes
o wow.. Nie chciałabym takiego faceta. Uważaj, może cie rzucic nei masz ambicji:|

Ma rację kobieta. Mogaby jednak znaleźć jedną dobrze płatną pracę zamiast takich dwóch posad. Dziwne, że Ty jesteś facetem i wystarcza Ci 1200zł. Za tyle chcesz zbudować swoją przyszłość?

Gość pracoholiczkiiiiii
Twoja żona to pracoholiczka? Czujesz się zaniedbany? A może Twoja mama jest pracoholiczką i poświęca Ci za mało czasu? Do programu tv poszukujemy osób żyjących z pracoholikami. Napisz na adres a.wierzbicka2@tvn.pl - podając imię oraz numer telefonu.