Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forumowiczka1212

Grzybica POMOCY

Polecane posty

Gość Forumowiczka1212

Witajcie.. jestem tydzień przed porodem od wczoraj biorę antybiotyki bo mam anginę..No i jak zwykle po antybiotyku robi mi się jakaś infekcja pochwy :( Moja lekarka jest dopiero od środy.. Wcześniej też w ciąży miałam już grzybice też po antybiotyku i moja ginekolog przepisała mi globulki climatrozolum a sama stosowałam maść tylko że ona nie bardzo pomaga.. Pomóżcie.. Co stosowałyście na takie infekcje.. Dopiero w środe mogę dostać recepte..

Gość ghbngvdc
pamietaj o tym ze jak bierzesz antybiotyk to musisz wziac osłonowe na to jakies leki, a teraz to pomoże taki fioletowy płyn idz do apteki i zapytaj o niego, mnie "postawil" na nogi w ciągu godziny, tylko w sumie ja mialam OSTRY stan zapalny...

Gość ghbngvdc
pamietaj o tym ze jak bierzesz antybiotyk to musisz wziac osłonowe na to jakies leki, a teraz to pomoże taki fioletowy płyn idz do apteki i zapytaj o niego, mnie "postawil" na nogi w ciągu godziny, tylko w sumie ja mialam OSTRY stan zapalny...

Gość póki co
weź kup w aptece tantum rosa może coś pomoże :)

Gość Forumowiczka1212
Dziękuję za rady.. Pójdę do apteki i kupię i puki co będę smarować kremem clotrimazolum mam nadzieję że pomoże