Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uybhuihhhhhhhh

czy jak jestescie wyzsi od kogos o 10-20 cm to czujecie sie silniejsi??

Polecane posty

Gość uybhuihhhhhhhh

Wlasnie przed chwila spuscilem wpierdol kolesiowi ktory takim sie chyba czul mial ze 188 -190(ja mam 175) i podszedl do mnie na pewniaka zwracajac mi uwage ze niby zle parkuje (wszystkie inne wozy byly zaprkowane identycznie). Na poczzatku byla klotnia a potem przepychanka az w koncu ostry wpierdol jeden drugiemu, ale ostatecznie powalilem gnoja :classic_cool:, ma chyba rozyebany nos i pekniety luk brwiowy :classic_cool:. Powiem szczerze to byla pierwsza moja tego typu "walka" i podswiadomie zawsze mi sie wydawalo ze Ci wysocy maja przewage ale szczerze mowiac ciezko jakos nie bylo i jestem sam tym faktem zszokowany troche jestem podniecony rowniez :classic_cool:. KOles byl dosc dobrze zbudowany z 85-90 kg mial, ja mam 86. Kuva silny jestem :classic_cool:

Gość avpII
co to je desert egle?

Gość ja to ogolnie nie czaje
skad to sie wogole bierze ze jak ktos (mowie o facetach) jest wyzszy to wydaje mu sie podswiadomie ze jest jakis lepszy, Nie wazne ze chujowo wyglada, ze ma np wieksza talie niz pamela anderson, ze klatke wezsza niz moj stemperowany olowek a nogi np grube jak parowy. On jest wysoki i chuj :classic_cool: jest lepszy :D