Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlecialo jak jeden dzien...

czy ta sukienka pasuje na wesele??///...

Polecane posty

Gość ona ma bardzo dobrą
figurę, tylko zdjęcia źle robi

boje sie ze nic nie znajde albo znow kupie jakas kiczowata:O nie mam nikogo kto by mi doradzil, poszedl ze mna, mieszkam poza pl, europa, wiec kupowanie na allegro odpada. jestem taka niekobieca:O

Gość czarna krótka dopasowana
do tego dodatki i będziesz królową parkietu :) masz naprawde ładne zgrabne ciało a takiego ciała nie chowa się pod zbluzowane długie nijakie ubrania

Gość niczym Cie nie
mi sie wydaje ze ta druga czarna jets oki...ladnie podkresla biut, talia ok...a nogi takie juz ma a dlugiej lepiej niech autorka nie zaklada:)

nikt nie jest idealny.. wybieraj sukienki wąskie w pasie, najlepiej jednokolorowe, długość do kolana lub lekko za jest dobra na każdą okazję, więc przyda ci się na inny raz... za duży dekolt też nie jest fajny, bo wygląda czasem ordynarnie, skromniej ale z klasą, a to zawsze się sprawdza!! i każdemu pasuje, będziesz się dobrze i komfortowo czuła jak nie będziesz musiała np. myśleć całe wesele o tym czy przypadkiem nie wypada ci górą cycek, albo czy w tańcu majtów nie widać... elegancja przede wszystkim :)

czyli jak nie znajdziesz nic, to idź w tej czarnej jeśli chcesz. w końcu to Ty tam idziesz. osobiście to z dopłatą bym tej kiecki nie włożyła. 🖐️

Gość wydaje mi sie ze masz ladna
figure a tak sie krzywdzisz ta sukienka czarna obcisla na blond lasce bylaby wystrzalowa

dzieki:O

ok poszukam jednokolorowej, krótkiej i dopasowanej albo z wcieciem w pasie i bez wystajacych cycow..... dzieki wam..

Gość niczym Cie nie
ladnie wygladasz w tej czarnej, a na zywo na pewno lepiej niz na zdjeciu :) dodaj jakies srebrne dodatki, buciki na obcasie i bedzie super :) super podkresLA cI BIUST, A TO ODCIAGA UWAGE OD MANKAMENTOW W FIGORZE...wiec mysle ze ni kupuj nic nowego tylko idz w tej czarnej :) i nie sluchaj tych, tkore mowia ze by jej za doplata nie wlozyly...kazdy ma inny gust. Powinnas isc w czyms w czym czujesz sie dobrze....