Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _____:_____

już niedługo walentynki

Polecane posty

Gość moj pomysl dla WAS
http://spraypainting.cba.pl obrazy malowane sprayem ja na tej stronie kupilam serduszka dla mojego faceta a moj przyjaciel przy okazji wzial podobne dla swojej ukochanej:) prezent rewelacja kazdy obraz jest jedyny w swoim rodzaju niepodrabialny bo nie da sie namalowac dwoch identycznych obrazow :) obrazy dostalismy w 48h co tez jest plusem. Jesli moj chlopak wpadlby na taki pomysl bylabym zadowolona :)

Gość te obrazy malowane sprayem
wyłacznie dla małorolnych. nikt normalny takiego badziewia nie kupi :P

Gość MartInkaaaaaa
Jesli chodzi o te obrazy to sa....takie sobie:'/

Ciekawy pomysł, oryginalne czekoladki, niby nic specjalnego, ale jednak oryginalne. Mi też się podobają.

Nie zamierzam Cię wyprowadzać z błędu. Skoro uważasz mnie za jędze, to niech tak będzie. Tak sobie wyobrażam mój świat z perspektywy bycia jędzą w pełni. A co do marzeń, to waszym niespełnionym marzeniem jest dominacja w związku, ale i tak to my was wodzimy za nos i rządzimy. Przynajmniej w większości przypadków. Zaraz przejdziemy na tematy idealnego partnera lub partnerki... niestety muszę Cię zmartwić dajemy wam tylko poczucie rządzenia a sami doskonale wiemy , ze baba nie umie rządzić i tylko mała złuda wam wystarcza :classic_cool:

http://chocolissimo.pl/do/cat/WALENTYNKI/Wale ntynki-14-lutego?utm_source=wp&utm_medium=loveroll&utm_campa ign=WP_Walentynki2011 cos dla kobiet i mezczyzn http://chocolissimo.pl/do/item/3075-PLXXXX/Cz ekoladowy-zestaw-n Ja chyba ten zestyaw narzedzi zamowie Na tyle mi sie spodobal,ze zamowie go..moze zamowie Ciekawy pomysł, oryginalne czekoladki, niby nic specjalnego, ale jednak oryginalne. Mi też się podobają. hahahaha co to za masakra? te czekoladowe narzędzia ?:D chyba wam kompletnie odbiło - to się nadaje jedynie do piwnicy żeby was podreperować :D

Zachowujesz się jakbyś miał mieć okres. :D A co w tych czekoladkach jest nie tak, ja takie zjadłabym. A co do władzy, to myśl nadal, że to ty rządzisz w związku. Jeśli trafisz na kobietę mającą inny cel niż usługiwanie swojemu panu mężczyźnie, to raczej wątpię, abyś to ty rządził. Tylko Ci się wydaje, że tak jest. Już tyle razy słyszałam jak wy rządzicie i zawszę(no prawie) ewidentnie widać było, że tak nie jest. Poza tym można okręcić sobie partnera wokół małego paluszka i/albo wytresować, ale to drugie jest niezbyt dobrym pomysłem, w końcu kocha się człowieka, a nie wytresowane popychadło. Kobiety nie potrafią rządzić, większej bzdury nie słyszałam. Równie dobrze mógłbyś napisać, że politycy nie kłamią. :D

Gość MartInkaaaaaa
Ai --- popieram Twoja wypowiedz z 15.45 h :) Nic dodac....nic ujac!!! :D _____:_____ --- "hahahaha co to za masakra? te czekoladowe narzędzia ? chyba wam kompletnie odbiło - to się nadaje jedynie do piwnicy żeby was podreperować" przeciez ich nie dostaniesz wiec o co kaman? Poza tym mnie nie trzeba reperowac:D

My Kobiety musimy trzymać się razem. A te czekoladki są dobrym pomysłem jeśli ktoś ma zamiłowanie do majsterkowania i uwielbia słodkości. Zresztą to mógłby być jedynie gadżet do przygotowanej wcześniej zabawy. Można te czekoladki wykorzystać na różne sposoby, odrobina wyobraźni i masz prezent zadowalający obie strony.

Gość MartInkaaaaaa
Ai -- widze,ze rozumiemy sie bo autor tego topicu nadaje na innych falach! :P Wszystko krytykuje i nic mu sie nie podoba!:P

jasne :D solidarność kobiet trwa tylko do momentu poznania przez jednego interesującego faceta :classic_cool: poza tym was trzeba krytykować bo obrośniecie w piórka bez powodu :D

zachowujesz się jakbyś miał mieć okres. A co w tych czekoladkach jest nie tak, ja takie zjadłabym. A co do władzy, to myśl nadal, że to ty rządzisz w związku. Jeśli trafisz na kobietę mającą inny cel niż usługiwanie swojemu panu mężczyźnie, to raczej wątpię, abyś to ty rządził. Tylko Ci się wydaje, że tak jest. Już tyle razy słyszałam jak wy rządzicie i zawszę(no prawie) ewidentnie widać było, że tak nie jest. Poza tym można okręcić sobie partnera wokół małego paluszka i/albo wytresować, ale to drugie jest niezbyt dobrym pomysłem, w końcu kocha się człowieka, a nie wytresowane popychadło. Kobiety nie potrafią rządzić, większej bzdury nie słyszałam. Równie dobrze mógłbyś napisać, że politycy nie kłamią. wytresować to dają się tylko męskie prostytutki a nie mężczyźni :classic_cool:

przeciez ich nie dostaniesz wiec o co kaman? Poza tym mnie nie trzeba reperowac każda kobietę trzeba odpowiednio reperować po "ex" lub czasie samotności :P

Ai -- widze,ze rozumiemy sie bo autor tego topicu nadaje na innych falach! Wszystko krytykuje i nic mu sie nie podoba! bo wy jesteście baby i macie inne radia w głowach - przeważnie źle nastawione :classic_cool:

Autor topiku chyba poczuł się za bardzo "męski". Świeżo poznany facet nie jest wart tego, aby zrywać więzy z dziewczyną, którą bardzo lubię ,rozumiemy się i sporo czasu znamy. Ja sobie odpuściłabym takiego delikwenta na jej korzyść. Bić się o faceta? Podziękuję... Jednak to zależy od sytuacji. Gdyby mnie mój "partner" zdradził z "przyjaciółeczką", to obojga należy trzeba kopnąć w tyłek. "wytresować to dają się tylko męskie prostytutki a nie mężczyźni " Zmartwię Cię autorze topiku, ale ty swoimi wypowiedziami podkreślasz jedynie, że do mężczyzny Ci daleko, bardziej jesteś dojrzewającym chłopcem. Mało jest prawdziwych mężczyzn teraz. Ty możesz siebie nazwać jedynie pseudo-macho. Jeśli masz mamę, to niestety informuje Cie, ze zaliczasz się do męskich prostytutek(w końcu Cię wychowała albo jak wolisz wytresowała)Gratuluje! A jak nie masz mamy to współczuje. "każda kobietę trzeba odpowiednio reperować po "ex" lub czasie samotności" To mężczyzn nie trzeba? To powiem Ci, że mamy nowy gatunek kobiet, Kobiety "męskie" z penisami. Też się do nich zaliczasz, chyba, że ty nie masz serca tylko bryłę lodu. Każdy musi wygoić rany, przyzwyczaić się do nowej sytuacji. "bo wy jesteście baby i macie inne radia w głowach - przeważnie źle nastawione" Powinieneś zmienić kanał, wyczuwam zakłócenia. Chyba, źle nastawiłeś swoje radio... a może antenka ci nie staje i dlatego masz taki kiepski sygnał? P.S _____:_____ przynajmniej można się pośmiać z tych twoich wypowiedzi.

Zmartwię Cię autorze topiku, ale ty swoimi wypowiedziami podkreślasz jedynie, że do mężczyzny Ci daleko, bardziej jesteś dojrzewającym chłopcem. Mało jest prawdziwych mężczyzn teraz. Ty możesz siebie nazwać jedynie pseudo-macho. Jeśli masz mamę, to niestety informuje Cie, ze zaliczasz się do męskich prostytutek(w końcu Cię wychowała albo jak wolisz wytresowała)Gratuluje! A jak nie masz mamy to współczuje. ale ja nie jestem pseudo-macho i mam mamę :) wychowała mnie bardzo dobrze na kulturalnego człowieka w przeciwieństwie do Ciebie , ponieważ ja nie używam epitetów ani porównań w stosunku do Ciebie , które by cię obrażały :) Ty niestety grając rozkapryszoną i rozchełstaną panienkę starasz się mnie obrazić , zamiast zwyczajnie się śmiać i nei zgadzać sie z moimi nie zawsze poważnymi (jak na mężczyznę przystało) odpowiedziami... więcej luzu i dystansu panienko...:classic_cool: "każda kobietę trzeba odpowiednio reperować po "ex" lub czasie samotności" To mężczyzn nie trzeba? To powiem Ci, że mamy nowy gatunek kobiet, Kobiety "męskie" z penisami. Też się do nich zaliczasz, chyba, że ty nie masz serca tylko bryłę lodu. Każdy musi wygoić rany, przyzwyczaić się do nowej sytuacji. mam bryłę lodu , ale mam także rozgrzane serce - jak dwa w jednym :P "bo wy jesteście baby i macie inne radia w głowach - przeważnie źle nastawione" Powinieneś zmienić kanał, wyczuwam zakłócenia. Chyba, źle nastawiłeś swoje radio... a może antenka ci nie staje i dlatego masz taki kiepski sygnał? ja nie słucham radia bo kocham muzykę , a nie dźwięko- podobne porażki oraz nie znoszę niskopoziomowych bełkotów ;)

"Ty niestety grając rozkapryszoną i rozchełstaną panienkę starasz się mnie obrazić" Tak, tak oczywiście, przesiaduje i czekam na ciebie ,aby ulżyć sobie w cierpieniu atakując Ciebie. :D " zamiast zwyczajnie się śmiać i nei zgadzać sie z moimi nie zawsze poważnymi (jak na mężczyznę przystało) odpowiedziami..." Każdy ma inne poczucie humoru, ja mam nieco ironiczne. nNastępnym razem dostawie buźki, aby było widać kiedy "żartuje". Dobra, dobra mam bardzo kiepskie poczucie humoru :D... Chociaż to temat dyskusyjny :D "więcej luzu i dystansu panienko..." Kurcze, nie odmładzaj mnie ;) "ja nie słucham radia bo kocham muzykę , a nie dźwięko- podobne porażki oraz nie znoszę niskopoziomowych bełkotów " To czym dla ciebie jest ta muzyka? Biorąc pod uwagę, ze dla jednych muzyka klasyczna jest czymś wybitna a dla innych "tym czymś" jest słuchanie ostrego rocka. Jedni kochają śpiew ptaków o poranku drudzy trąbienie samochodów w mieście. "ale ja nie jestem pseudo-macho i mam mamę wychowała mnie bardzo dobrze na kulturalnego człowieka w przeciwieństwie do Ciebie , ponieważ ja nie używam epitetów ani porównań w stosunku do Ciebie , które by cię obrażały" Nie będę się spierać, bo moja babcia zawszę mi mówiła, ze z mądrzejszym i lepszym się nie wygra. ;) Ty grzeszysz swoja kultura wręcz, aż mnie zaraziłeś... :D "mam bryłę lodu , ale mam także rozgrzane serce - jak dwa w jednym" Czuje buchająca parę wylatującą z twojego wnętrza.

Gość MartInkaaaaaa
hahaha to sobie pogadaliscie:P W sumie to kobiety i mezczyzni sa do siebie podobni:P Tyle na ten temat:D

Gość orbitalna
i co z tego,ze niedlugo ? troche trudno bedzie sie zakochac jeszcze ze wzajemnoscia do 14ego ;]

"Ty niestety grając rozkapryszoną i rozchełstaną panienkę starasz się mnie obrazić" Tak, tak oczywiście, przesiaduje i czekam na ciebie ,aby ulżyć sobie w cierpieniu atakując Ciebie. oczywiście że tak - to zawsze facet musi przyjmować wasze "humorki" :P " zamiast zwyczajnie się śmiać i nei zgadzać sie z moimi nie zawsze poważnymi (jak na mężczyznę przystało) odpowiedziami..." Każdy ma inne poczucie humoru, ja mam nieco ironiczne. nNastępnym razem dostawie buźki, aby było widać kiedy "żartuje". Dobra, dobra mam bardzo kiepskie poczucie humoru ... Chociaż to temat dyskusyjny ironiczne jest inne niż złośliwe i fanaberyjne - nie myl tego :D "więcej luzu i dystansu panienko..." Kurcze, nie odmładzaj mnie i tak nie dałbym rady :) "ja nie słucham radia bo kocham muzykę , a nie dźwięko- podobne porażki oraz nie znoszę niskopoziomowych bełkotów " To czym dla ciebie jest ta muzyka? Biorąc pod uwagę, ze dla jednych muzyka klasyczna jest czymś wybitna a dla innych "tym czymś" jest słuchanie ostrego rocka. Jedni kochają śpiew ptaków o poranku drudzy trąbienie samochodów w mieście. radiowy i telewizyjny komercyjny syf nie dla mnie :) "ale ja nie jestem pseudo-macho i mam mamę wychowała mnie bardzo dobrze na kulturalnego człowieka w przeciwieństwie do Ciebie , ponieważ ja nie używam epitetów ani porównań w stosunku do Ciebie , które by cię obrażały" Nie będę się spierać, bo moja babcia zawszę mi mówiła, ze z mądrzejszym i lepszym się nie wygra. Ty grzeszysz swoja kultura wręcz, aż mnie zaraziłeś... ja "zawsze" grzeszę....;) "mam bryłę lodu , ale mam także rozgrzane serce - jak dwa w jednym" Czuje buchająca parę wylatującą z twojego wnętrza. masz mnie za parowóz? niech będzie :P

hahaha to sobie pogadaliscie przynjamniej jesteśmy dla siebie mili ;) W sumie to kobiety i mezczyzni sa do siebie podobni Tyle na ten temat chciałabyś i nie myśl sobie za dużo....;)

Gość zuziamala85
Jak walentynki, do odpowiedni i wymowny prezent, który na długo pozostanie w pamięci, np taki jak ten http://bit.ly/fvfQdt

Gość iguana1982
Mimo że święto tandetne, to można sobie jakoś je urozmaicić - zawsze to pretekst do jakiejś odmiany. Tym bardziej, że wiele punktów usługowych i sklepów robi ciekawe promocje z tego tytułu. Ja np. w tym roku wybiorę się z mężem do CHANTA'L na masaże, manicure i zabiegi pielęgnacyjne za niewielką kwotę, w pakiecie dla pary właśnie z okazji walentynek :)

Gość iguana1982
Mimo że święto tandetne, to można sobie jakoś je urozmaicić - zawsze to pretekst do jakiejś odmiany. Tym bardziej, że wiele punktów usługowych i sklepów robi ciekawe promocje z tego tytułu. Ja np. w tym roku wybiorę się z mężem do CHANTA'L na masaże, manicure i zabiegi pielęgnacyjne za niewielką kwotę, w pakiecie dla pary właśnie z okazji walentynek :)

Gość karmelowyyyy
Witam. Mam prośbę do pań. Doradźcie mi odnośnie prezentu na walentynki który mogę wykona c samemu. Nie chce kupować żadnych kubków ani poduszek bo to oklepane a prezent wykonany samemu jest najfajniejszy. Mam wycięte serce z blachy i pomalowane tak na czerwono z freskami takimi ale nie wiem co dalej z nim zrobić, jakieś kwiatki namalować czy jak ;p? Oprócz tego chciałbym zrobić coś jeszcze ale nie mam pomysłu ;p

Gość Hulking
ahh walentynki znów sobie w promocjach nakupuje kosmetyków do golenia :D, to chyba jedyny powód dla którego to święto da się tolerować :P

Uważajcie na promocje, bo może się okazać, że ta "promocja" to jest, ale jedynie z nazwy.