Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firstpage

ONZ od 31.01 ! Ktoś ze mną?

Polecane posty

Oki... moja córcia(13lat) właśnie teraz ma jakiegoś wirusa. Ogólnie i bez wirusa to jest niejadkiem (jak ja kiedyś..szkoda ze tylko kiedyś). Jutro w pracy do 15 będzie ok...Ale to jest dziwne, kiedy przekraczam próg, to staje sie coś dziwnego...zaczynam odczuwać taki potworny głód, ze to masakra:) Na ogół się najadałam a to zaraz powodowało senność..i sie wszystko odkładało:( Ech.. teraz nie spie już popołudniu bo nie najadam się:) Czy Wy sie czymś wspomagacie? jakieś tabletki?

U mnie dzisiaj nie było jakoś tragicznie :) Jeszcze przed chwilą zjadłam jabłko :) Zanim je zjadłam, to jakoś specjalnie nie chciało mi się jeść...a teraz bardziej. Hmm...nie podoba mi się to.

Gość baby be mine
Ja mam pierwszy dzień za sobą. Sporo się tutaj wypowiedzi nazbierało :) Dziś : jabłko, mandarynka, łyżka bigosu. Nie wiem czemu nawet nie chce mi się jeść. Za to piję w przeogromnych ilościach. Co do wagi i wzrostu: Mam 1,58 i przytyłam do 48 kg ;/ Chciałabym schudnąć przynajmniej do tych 44 kg. A potem się zobaczy :) Powodzenia!

własnie... mnie po owocach ciągnie do czegoś "konkretnego":) Wiec na koniec dnia nie jem owoców.. Zjadłam mały talerz fasolki szparagowej zrobionej na parze.. I wiecie co? cos bym zjadła,, Woda poteguje mój głód:)

Gość firstpage
Jejku, trochę się tego nabrało. Nie wchodziłam, bo widziałam, że nikt się nie udziela i zapomniałam. ;) Osobiście zaczynam jutro, dzisiaj mi troszkę "nie wyszło". Mam nadzieję, że waga jakoś się ruszy. :)

Kurcze... dziewczyny.. przeciez macie dobre wagi... Kiedyś liczyło sie tak: 160 cm wzrostu, wiec 1../..60 - 10 kg= 50kg... Tyle powinno sie wazyc przy 160 cm wzrostu... Wiec przy np 158-48kg.. Chude nie jest ładne:(

Gość firstpage
Kafeterianka111 - ja przy wzroście 163 cm ważę 52 kg, a nie jestem jakoś za specjalnie chuda... Przeszkadza mi bardzo trochę tłuszczyku na żebrach, tzn. pod piersiami, udach i łydkach. Tutaj raczej chodzi o wymiary, a nie wagę. ;)

Gość baby be mine
No wiem, wiem, ale jednak jak się jest niskim to z prawidłową waga nie zawsze wygląda się dobrze. Wysoka dziewczyna nawet z nadwagą może wyglądać ok. A ja przy 50 kg robię się chodzącą kulką. No i chcę optycznie wydłużyć sobie nogi :)

Gość dejzunia
Dieta TURBO jest troszkę bardziej zmodyfikowana od ONZ ale w sumie podobna , podobno bardziej skuteczniejsza-tak twierdzą moje koleżanki.

Gość dejzunia
Boze...schudnac do 44kg? Rany...ja waże 76kg i marze o 65kg.Nie wiem czy ja dobrze trafiłam...same chudziny tutaj :)

dejzunia - oj tam, chudziny. Ja kiedyś też zaczynałam, teraz już jest troszkę za mną. A temat założyłam, bo, bez względu na wagę, razem jest chyba lepiej działać. :)

No moze macie racje... Ja mam 170 cm i waze 69... Ale szczerze to chyba u mnie 60 kg i to tyle zrzucania.. Mniej bedzie oznaczało widoczne kości na szyi:) Ogólnie to chciałabym tylko zrzucic pare kilo z ud, troche z brzucha i tyłka:) Ale napewno najpierw zejdzie z piersi:(

kafeterianka ja tez uwazam że co poniektóre dziewczyny maja wymarzoną wage ,dawniej tn.jak bylam nastolatka to obliczało sie własnie tak wage jak mówisz :) ja mam 1 73 cm wiec powinnam ważyć 63 ale bedę szczesliwa jak osiągne 68 narazie :) co do kolacji to powinno sie jesc cos bialkowego bo syci a i w tłuszczyk sie nie otklada :) co do wspomagaczy to ja l karnitynke łykam mobilizuje mnie do ćwiczen jak polkne to szkoda nie wykozystac jej działania;) jakie by ono nie było.

Gość baby be mine
No niestety, biust jest pierwszą rzeczą, w której się chudnie i ostatnią, w której się tyje :D

Gość dejzunia
niestety tak;/ zawsze tak jest. ehh zeby tak z brzucha najpierw spadalo!

A jest wśród was któraś, która ma może dłużej do czynienia z ONZ ? Ciekawi mnie jakie można osiągnąć tutaj 'rekordy' w pozbyciu się kg. ;)

a ta własna dieta działa ? :) Jedna tura w ONZ, czyli odchudzaniu na zawołanie trwa 9 dni. Każdego dnia jesz 4 posiłki, w równych odstępach czasowych. Masz także ustalone, czy jesz węglowodany, czy też białko. Itp, itd. ;)

czy działa to niewiem zaczełam dzisiaj;) zmobilizowalam sie do jedzenia sniadań potem lekki obiad i kolacja bialkowa to tak w skrócie ,ale zmobilizowałam sie do ćwiczen INSANITY- program na 60 dni jest na yutube mój kolega w trzy tygodnie bez diety zgubił 7 kg ale ćwiczenia są zabujcze

Gość dejzunia
a na TURBO jest 6 posiłków dziennie.

Własnie czytam o 3 minutowym odchudzaniu... mysle ze to moze cos dac... choc mówiono mi kiedys, ze ciało musi miec przy cwiczeniach podwyższony puls, zeby spalalo tłuszcz a jak to osiagnac w 3 minuty?:)

Ja słyszałam, że również dieta Dukana jest bardzo efektowna. Jednak ostatnia faza polega na utrzymaniu wagi. Na 1 kg przypada 10 dni... Jak ONZ mnie znowu zawiedzie mam zamiar przejść na 1000 kcal. :)

Gość dejzunia
Znowu??czyli kiepskie doświadczenia?

Trochę już w tym siedzę. Najpierw dopadły mnie ogromne efekty jojo, potem przez 9 dni schudłam 0,5 kg, a normalnie było -3kg... :( Najgorsze co może być po skończeniu diety to właśnie obżeranie się. Mam nadzieję, że nie popełnię już tego błędu. ;)