Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość firstpage

ONZ od 31.01 ! Ktoś ze mną?

Polecane posty

Ja chyba zaczne ćwiczyc ta TABATE i to wersja cwiczeń akurat dla mnie:) Czyli uda, posladki,,, brzuch tez zejdzie:) Zobaczcie to... Fut Burning-to właśnie spalanie tluszczu... a 4 minuty..jakoś się wytrzyma:) You Have 4 Minutes #3 : Fat Burning Tabata Workout - Music - Timer - Clock

A ja mam zamiar zacząć ćwiczyć 6 Weidera. W większości ma świetną opinię i zadowalające efekty - płaski brzuszek. Aktualnie na tym mi zależy. :)

Gość rudagocha
dziewczyny jak sie zaczernic ??? u mnie 170 i waga: 65 ;( i trzeba zrzucic do wiosny koniecznie, a niepozniej wiosna sie meczyc:):)

Gość Ayuu
Ojeej, Nie było mnie kilka godzin i tylllle sie nazbierało : > Dziewczyny moze znacie jakies dobre cwiczenia na zmniejszenie tłuszczyku w biodrach? Próbowałam kilku z neta ale nie zawsze one działają. Chodzi mi o jakieś sprawdzone, bo jakoś z brzychem nigdy nie miałam problemu tylko te biodra grrrr...

Gość Molly86
czesc dziewczynki :-) ale fajnie ze tyle osob sie zebralo ..bo juz myslalam ze nic z tego nie bedzie ... ja dietke rozpoczelam dzis :-) tzn. moja dieta polega na tym , ze jem kazdego ranka okolo 10- musli ( pozniewaz mam problemy z kupka a to swietnie na mnie dziala) po pracy okolo 15-16 jem obiadek , jem jeden posilek , przwaznie cos sycacego , nie jakos specjalnie dietetycznego miedzy sniadaniem a obiadem jem suszone brzoskwinki lub kilka orzechow. pije herbatki z cytrynka cwicze - godz. hula hop i 40 min spacerku z psem -szybki marsz. Kiedy nie mam jak wyjsc na spacer cwicze 2 godz. hula hop :-) to wszystko :-) ten tryb stosowalam przed swoetami i rezulaty byly extra! lecz przyszly swieta i wszystko wrocilo .. moja zmora sa slodycze! to do dziela dziewczynki:-)

Ja też po śniadaniu :) 1/3 opakowania warzyw na patelnię i dwa jajka, do tego kawa. Teraz pójdę po jakieś produkty na obiad

Gość Molly86
witam panie :-) ja rowniez po sniadanku - przepisowo okolo godz 10tej .teraz szykuje pokoik do malowania a pozniej kawusia , obiadek , spacerek i cwiczonka:-) milego dnia :-)

Na obiad gotowany filet z kurczaka, sałata z fetą, pomidorami i oliwkami ;) chciałabym więęcej, ale niestety nie mogę :P

Molly86 Zazdroszcze ci ja mimi wielu zmagań z hula-hop za nic nie mage zakręcić więcej niz 2 razy :P

ayuu -----może masz za małe koł ??? powinno siegac ci do pepka?? dzisiaj zjadłam na sniadanko owsiankę i nie byłam głodna az do 15 .00 na obiadek filet z kurczaka + sałatka z pomidorka ogórka i czerwonej cebuli :)a teraz do kawki jogurcik:) Ps jak liczycie kalorie to polecam strone ileważy.pl mi na dzien dzisiejszy wyszło wedlug tej strony 600 kalori jak na razie mam nadzieje że wieczorem nie bede głodna bo sniadanie zjedzone :)

A , no może miałam za małe :P Dzięki : )) jak bd kupywać nowe to wezme to pod uwage , bo stare mój piesek potraktował jak zabawke i całe pogryzł :>>

hello, u mnie dzisiaj jogurt activia z płatkami, kanapka z ciemnym pieczywem i wędliną oraz ryż z kurczakiem gotowanym :) a Wy jak się trzymacie? :)

Gość Molly86
:-) i tego dnia wytrwalam :-) sniadanko, obiadek , kawka, spacerek i koleczko :-) a teraz lozeczko :-)

Dziś do 20 szło dobrze :> 1100 kcal. ale wieczorem poszłam do kolezanki i opss.. zjadłam troche czekolady : (( ale trudno jutro może będzie lepiej :P

Gość Molly86
u mnie dzien udany :-) nie ma pogody by chodzic na spacerki ale hula hop co dziennie . jutro bedzie salatak owocowa na obiadek:-) mniam mnia :-) juz sie ie moge doczekac :-)