Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Puerto Rico :)

Moj chlopak napil sie i zgubil buty...

Polecane posty

Gość Puerto Rico :)

Ej chce Wam opowiedzieć smieszna historię i chwilami przerazajacą w sumie. Wtedy sie balam ale teraz to mnie tylko smieszą te buty.. Wczoraj moj Ukochany postanowil spedzic czas z kumplami i jak zwykle jak z nimi to i z duza iloscia alkoholu... W miedzyczasie nocy przyjechal do mnie samochodem, a ledwo na nogach sie trzymal. Odwiozlam lobuza do domu, a raczej pod dom...byl tak pijany ze nie dalo sie z nim negocjowac, uparl sie ze do domu nie pojdzie. wiec zostawilam go pod domem bo wiedzialam, ze jak odjade to pojdzie.. Rano dzwoni do mnie jego tata i sie pyta czy wiem gdzie on byl i co robil...to mu mowie, a on do mnie z tekstem, no dobra ale dlaczego wrocil bez butow...Misio Rysio tez nie wie gdzie je podzial, bo byl taki pijany, ze nic nie pamieta. Najlepsze jest to, ze jak go odwiozlam to je jeszcze mial... Moze Wy wiecie gdzie one sa? ;) haha

Gość andrrrr
spać dzieci 🖐️

Gość idz dziecko spać bo przez
siedzienie na kafe masz koszmary :O koorwa misio -rysio ...ja pierr doleee

Gość taksedumam
przestan sie z nim zadawac to nieodpowiedzialny dupek no chyba ze lubisz zycie na "krawedzi" :)

Gość joakhsg
ktos cos jeszcze doda?

Gość telemelecośtam
Pomylił się i zaszedł do sąsiadki zamiast do siebie. Tam buty zdjął i... zapomniał założyć wychodząc.

Haha. Mój kolega kiedyś zgubił telefon po pijaku, rano znalazł pod blokiem. :D