Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka777

Zdrada- czy nastąpi na pewno?

Polecane posty

Gość Beatka777

Temat wielokrotnie powtarzany ale pozostawiający wciąż wiele kontrowersji. Piszę ponieważ chciałabym poznać opinię innych gdyż sama nie wiem co myśleć. Poznałam faceta, jest wspaniały, dba o mnie, troszczy się ponad wszystko i niestety albo i stety jest ze mną nader szczery. Wyznał mi, iż bardzo zależy mu na mojej osobie i po ponad miesiącu bycia razem oznajmia mi abyśmy zostali przyjaciółmi, ponieważ nie chce mnie stracić, nie chce mnie zranić. Wyznał, iż w przeszłości zdradził dwukrotnie dwie różne partnerki. Mówi, że facet jest tylko facetem, że On nie jest dobrą partią i nie chce mnie stracić, nie chce bym Go znienawidziła i przeklina to, że doprowadził do sytuacji, że zaczęło Nam na sobie, aż tak zależeć. Próbuje na siłę mnie do siebie zniechęcić ale widzę, że się z tym męczy i niestety Jego działania są bezskuteczne. Tłumaczę, że mam w głębokim poważaniu Jego przeszłość ale jednak cień wątpliwości zostaje i nie wiem co zrobić. Nie chce kończyć tak bo zbyt mi na Nim zależy, nie wierzę w to by mógł mnie zdradzić, ale czy słusznie?

Gość wyglada na to że to u was
jakiś trzaśnięty czy co? Po cholerę ci o tym wszystkim opowiada? Że kiedyś zdradzał? Chyba bawi się z tobą w jakąś grę. To jakieś chore jest. Pewnie się tobą bawi, a jak zechce być z inną to ci powie - uprzedzałem... Poslij go na drzewo, bo nic dobrego z tego nie wyniknie

Gość Beatka777
ja niestety odczułam to w taki sposób, że naprawdę mu na mojej osobie zależy, i że chce być ze mną szczery ;/ skoro tak robi po co chce byśmy zostali przyjaciółmi?

Gość palomaaahawaii
podnosze bo ciekawe :)

Gość głupia i naiwna jesteś
tylko czy stać cię na to doświadczenie? po którym może zmądrzejesz

Gość Meela
Zastanó się dobrze, taki jest widocznie jego charakter. A uwierz mi, że nie chcesz czuć tego bólu związanego z romansem ukochanej osoby... ;(