Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

laleczka82

tabletki antykoncepcyjne a alkohol i papierosy???

Polecane posty

Witam mam pytanko jak jest z paleniem paierosow podczas brania tabletek antykocepcyjnych?? i z piciem alkoholu?? dzieki za odp pozdrawiam

Gość Kamila XXX
Pije pale i nie zaszlam 12 lat wiec ..

Gość spirited away
w programie ciąża z zaskoczenia czesto przyczyną tych ciąż jest to ze podczas stosowania antykoncepcji hormonalnej babeczki paliły albo brały antybiotyk. Wtedy mozliwa jest wpadka. Na moim krążku antykoncepcyjnym nuvaring jest napisane ze nie mozna palić jesli sie to stosuje bo obniża skutecznosc

Gość Styczen 2011
ja normalnie pale i pije (oczywiscie od czasu do czasu z tym piciem)

Gość HHHAAA
ja nigdy nie paliłąm ale wiem, że kobiety po 30-tce palące nie powinny brać tabletek lub być pod regularną kontrolą lekarza. co do alkoholu - poważnie mi nie raz się zdarzyło pić piwo kwadrans po połknięciu (na studiach :p ) i w ciążę nie zaszłam. be obaw. wazne, żebyś nie popijała tabletki szklanką wódki ;)

Gość oktoza
do czasu ale po 30 -ce grozi zawal udar itp. wiem to z wlasnego doswiadczenia :(

ja wlasnie pale i mam 29 lat takze chyba od dzsiaj rzucam(dzsi8aj wzielam pierwsza tabletke) a z piciem to chyba nei ma jakiegios znaczenia??

Gość szoke szoke
jezu ,jakie wy tępe jestescie :O palenie nie ma zwiazku z zajsciem w ciaze tylko z możliwoscia problemów układu naczyniowo- sercowego :(

Gość oktoza
poczytaj ulotke tam pisze, a co do alkoholu to ja tez od czasu do czasu popijalam nawet popijalam tabletke.

mi nei chodzi o to czy alkohol i fajki maja zwiazek z zajsciem w ciaze bo tepa nie jestem i wiem ze nie:P chodzi o moje zdrowie i tylko i wylacznie chce wiedziec