Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiammsie

Do dziewczyn bioracych tabletki anty - czy wasz partner kończy w srodku?

Polecane posty

Gość zastanawiammsie

Ja z moim uprawiam stosunek przerywany, ale zastanawiamy sie nad finalem w srodku.. Biore tabletki regularnie juz od paru miesiecy, zadnej nie zapomnialam, czy jest wobec tego jakies ryzyko?? A wy pozwalacie na final w srodku czy tez uprawiacie stosunek przerywany?? Nie boicie sie wpadki? Prosze o odp.

Gość mama dwulatka
Ja kiedy bralam tabletki anty czy plastry moj konczyl zawsze w srodku. Nie obawialam sie wpadki.

Witam, zupełnie nie rozumiem sensu brania tabletek i jakby nie było obciążania nimi organizmu, jeśli i tak ma miejsce stosunek przerywany :O Co do ryzyka, to ono zawsze istnieje, nie ma 100% metody antykoncepcyjnej, no może tylko szklanka wody zamiast :P

Gość Yyatlea
normalnie mozna sie juz kochac od pierwszego miesiaca brania tabletek..

Gość szoke szoke
no przeciez po to biorę te tabletki :O wiec nie rozumiem pytania w ogóle

Gość ja tylko dlatego biorę tabsy
:D Bo lubię jak kończy w środku. A Ty po co je bierzesz, że zadajesz takie pytanie?

Gość do autorkiiiiiiiii
moja droga, chyba masz nie pokolei z głową. Stosunek przerywany prowadzi do nerwicy seksualnej raz, a dwa sperma jest lekarstwem dla szyjki macicy. Zauważono np. u kobiet przyjmujących nasienie do środka mniejszy odsetek raka szyjki macicy. Po to jest ta antykoncepcja by uprawiać satysfakcjonujący seks bez obawy o niepożądaną ciążę.

Gość ele21
A mi moj ginekolog przepisal tabletki anty (cilest) z powodu bardzo nieregularnych i bolesnych miesiączek. Biorę je od 3 miesiecy i z partnerem uzywamy prezerwatywy. Czy te tabletki to są zwykle anty i możemy sie kochac bez innego zabezpieczenia?

Gość ann///
Przeczytaj ulotke i bedziesz wiedziec