Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam dziewczyny

Studniówka, nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość Nie mam dziewczyny

Za rok muszę iść na studniówkę, jednakże nie mam dziewczyny i raczej nie będę miał ponieważ nie mam powodzenia. Czy ktoś miał już taką sytuację? Jak sobie poradziliście? Słyszałem o możliwości "wynajęcia" dziewczyny za pieniądze, czy to tylko młodsze czy starsze, studentki, też tak można "wynająć"? Ile to kosztuje? Dziękuję za odpowiedzi

Gość problemiasta
może zamiast wynajmowania dziewczyny, zastanówmy sie czemu uważasz ze nie masz powodzenia?

Gość Nie mam dziewczyny
A to moja wina że dziewczyny nie zwracają na mnie uwagi? Dlatego też mówię o wynajmowaniu. Miałeś podobną sytuację?

Gość grohufka
szuraj froterke

Gość Nie mam dziewczyny
Zdecydowanie nie. Dlatego też proponuję interes a nie proszę o pomoc.

To napisz skąd jesteś i tak dalej może ta miła się znajdzie. Nie musisz od razu proponować interesu.

Gość Nie mam dziewczyny
Tak, akurat się znajdzie. Ty jesteś dziewczyną to wiesz że miły chłopak by się znalazł ale weź pod uwagę to, że dziewczyny takie miłe nie są. Ja jestem ze Śląska.

Jesli ejstes na tyle "nieśmiałym" (nieudacznikiem-sorka za słowao pogardy) kolesiem ze nie masz zadnej koleżanki która by z toba poszła, i decydujesz sie na WYNAJECIE kogoś...to sie pytam...po kiego grzyba idziesz?Stracisz kase i za studniówke i za panne. A pozatmy studniowka to przereklamowana rzecz... kazdy tylko gada...ze to taki pierwszy bal mlodego czloweika...ale jesli kazdy bal tak wyglada jak u mnie to jadziekuje za takie bale;PP

Gość Maria Antoninka
Mnie facet w dupę kopnął tydzień przed 100dniówką! I znalazłam zastępstwo przez przyjaciółkę. Poszłąm z chłopakiem, którego nie znałam prawie i wybawiłam się super. A miałam ją 2 dni temu :P

Gość Nie mam dziewczyny
Ale jak to będzie wyglądało jeśli nie pójdę? A jak pójdę to jak to będzie wyglądało że nie mam dziewczyny? Zamiast martwić się problemem szukam rozwiązania.

Gość Maria Antoninka
Hmmm, lepiej idź. U mnie z klasy 2 dziewczyny nie poszły, na języki je wzięli ludzie... Ja też miałam nie iść, bo dokładnie 6 dni przed zerwał ze mną chłopak. Ale poszłam, zabawa świetna. Szukaj dziewczyny. Jak masz fajnych kumpli to Ci znajdą jakąś.

Gość podoba mi się twoje podejście
Ja jeszcze miesiąc przed studniówką myślałam sobie: a co się będę martwić, może jeszcze zdążę się zakochać i pójdę z moim nowym chłopakiem. Zdecyduj, czy chcesz iść czy nie, a jeśli chcesz, to zdecyduj, czy sam czy z kimś. Jeśli z kimś to wynajdź sobie parę awaryjnych koleżanek/kuzynek/sąsiadek itp. Jeśli już koniecznie chcesz iść z dziewczyną poznaną w necie - to poznaj ją parę tygodni przed studniówką.

Gość Maria Antoninka
No właśnie! Może jakaś kuzynka, sąsiadka?? Albo młodsza siostra kumpla??

Gość blablablaafsjijfijadiojfadf
mnie możesz wynająć;))