Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pipecki189

Wybor Prostownic

Polecane posty

Gość Pipecki189

Witam ,jak firme prostownicy mi doradzacie bo sie waham ?? ktora wybrac PHILIPS HP 8341 czy REMINGTON S1051 ??? POMOCY

Gość mamaaaaaaaaaaa
ja mam ta remoingtona ale poweim szczerze ze myslalam ze bedize lepsza ciagnie czasami włosy i mocno sie obudowa nagrzewa-łątwo sie poparzyc tyle opini czytalam na jej tema mnóstwo pozytywnych tylko kilka dizewczyn pisalo o tym wadach i akurat mnie sie trafilo ze moja prostwonica je ma wiec nie wiem od czego to zalezy ja mam porownanie z inna tania i ona mnie nie ciagla jak ta remington

Nie ma co ukrywać..wszystkie prostownice niszczą włosy. Ale jeżeli chcesz taką, która naprawdę bardzo dobrze prostuje, to według mnie jedną z lepszych jest ta: http://magicznaplaneta.pl/dzial/drobneagd/kategoria/?id=190&prod=118480 Mam ją od grudnia i na prawdę nie zamieniłabym jej na żadną inną. Nagrzewa się w jakieś 30 s. do 230 stopni, posiada jonizację, dzięki czemu włosy się nie elektryzują i ma bardzo wygodny obrotowy kabel.

Gość Zadowolona posiadaczka
A ja z czystym sumieniem mogę polecić prostownice Philips HP8361, moze i wiecej trzeba zapłacić, ale posiada ceramiczno-kreatynowe płytki, wlosow nigdy mi nie ciągneło, nagrzewa sie max 30sec, jest możliwośc regulacji od 120 do 230 stopni, włosy sie nie elektryzują poprzez funckę jonic wiec polecam :) mam ja 2 miesiace i prastujac moje włosy troche falowane i raczej grube a prostownica wygladza i prastuje je juz przy 120 stopniach :)

Nie wiem czy się orientujecie, ale najlepiej jest wybierać pośród - Bosch PHS8667 ProSalon Sensor Protection Babyliss ST87E Philips Salon Straight Ceramic HP8341/00. Są one wymienione w rankingu najlepszych prostownic 2013 Tak patrząc na nie to wybrałabym tę pierwszą :) Ma dosłownie wszystko, czego potrzebuje od produktu tego typu :) Co myślicie?