Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzależnionamaka

Jestem uzalezniona od APAP NOC

Polecane posty

Gość uzależnionamaka

Mija już 6miesiac a ja nie potrafie isc spać bez zazycis apapu noc. Probowałąm ale nie moglam spac. Czy ktoś wie jakie skutki uboczne moga sie pojawić po tym. Zauwarzyłam ze mam worki pod oczami czy to moze byc przez Apap noc?

Gość sjisjsijs
Worki pod oczami to najmniej szkodliwy skutek uboczny tego leku... :(

Gość ogladaj...
Difenhydramina to jest składnik który cie uzależnił lepiej wyzuc to i sie pomecz pare nocy poki jeszcze nie jest zapózno, stosowany jest na alergie dziala przeciwchistaminowo , uspakajajaco i nasennie niewiem jaki barn zezwolił na sprzedaz ot tak takich leków :(

Gość gość
Ja już zażywam apap noc od 8 lat, noc w noc. Bez tego nie zasnę, a jem po 4-6 tabletek 30 min przed snem. Robie regularnie badania i próby wątrobowe. Wszystko jest ok. Mam 35 lat i 95 kg wagi

Gość gość
APAP Noc to jedyny w Polsce lek, który zawiera sprawdzoną substancję przeciwbólową - paracetamol oraz dodatkowy składnik, difenhydraminę, która ułatwia zasypianie... ... a przy tym: nie uzależnia działanie nasenne utrzymuje się od 4 do 6 godzin

Gość Ania

Brałam to przez dwa lata, też nie mogłam spać bez niego ale byłam spokojna bo był dostępny ot tak. Potem dwie tabletki to było mało, brałam 3 A potem 4. Pojawiły się nagle lęki straszne i nerwica bez podstawie. Udało mi się go odstawić ale już od stycznia mecze się na lęki. Jestem pewna, że to przez spa i noc, przez za długie branie go.  Zdegradował mnie, wątrobę mam ok ale doprowadził mnie do strasznego stanu z którego nie mogę wyjść. Nie bierzcie tego, w sensie - nie na dłuższą metę, na bezsenność są inne sposoby , leki ale nie to