Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj facet nie chce

moj facet nie chce abym robila mu loda "do konca"

Polecane posty

Gość moj facet nie chce

moj facet jest moim pierwzym partnerem sexualnym. Podczas sexu oralnego nie daje mi "dokonczyc" tylko przechodzi normalnego sexu. wiem, ze sex oralny sprawia mu przyjemnosc bo jest bardzo podniecony itp gdy pytalam sie dlaczego nie pozwala mi skonczyc czy robie cos nie tak to mowi, ze robie to naprawde super ale nie chce mnie "trafic" w twarz czy gdzies hehe...powiedzialam mu ze nigdy w zyciu nie wezme spermy do buzi, a o polknieciu juz nie wspomne, wiem ze on sperma tez sie brudzic raczej nie chce.....jak to zakonczyc w takim razie?

hahahahahahaha no to się uśmiałam!!!! moj facet nie chce abym robila mu loda "do konca" - do końca czyli z połykiem kobieto.

Gość jejjejejeje
moj facet wcale nie chce abym mu brala do ust... i co z tym zrobic? pogodzic sie i tyle, a nie durne tematy zakladac!!!!

Gość moj facet nie chce
a niby dlaczego do konca to jets z polykiem co? ja nie chce spermy miec w buzi bo mnie to brzydzi i tyle...i to nie jest durny temat

Gość A-chan
Powiedziałaś, że nie chcesz spermy w ustach, a dojście do końca, czyli wytrysk to jest właśnie to, chyba że twój facet ma około 9 lat to wtedy oni nie produkują jeszcze spermy. Ciesz się, że twój facet myśli o Twoim komforcie jak Ty sama nie ogarniasz czego chcesz. No, tylko szkoda że nie był łaskaw Ci tego wyjaśnić. A w sumie ile Ty masz lat?

Gość jedz do konca
Jak nie chce cie pobrudzić to może wy wcale nie robicie orala tylko mu zwyczajnie trzepiesz XD i jak mu zaznaczyłaś, że nie chcesz mieć spermy w buzi to nic dziwnego, że przerywa bo oral do końca to wytrysk xD wiec najlepszym zakończeniem to właśnie normalny seks XD chyba, że walnie ci na dach ;P

Gość Serafina_90
Przecież można uprawiać orala do końca, ale bez połyku!

Każdy by chciał "do końca", ale czy później, bez szorowanka zębów, chciałbyś dać soczystego buziaka swojej dziewczynie? Ja nie za bardzo, temu wolę jednak obok!:D🖐️

no to rozłóż nogi i niech kończy :) jeśli nie chce skończyć na Tobie