Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emotka

Za chilę w tv będzie

Polecane posty

Gość emotka

wróżbita Maciej dzonił ktoś do niego? Sprawdziły się komuś jego wróżby?

Gość dgdfsdfgdsg
Mi się sprawdziło,powiedział że nie wierzę w te jego wróżby i dzwonie dla żartu.I powiedział że za takie żarty to mnie potrąci autobus i tak właśnie się stało :( Więc może nie dzwoń do niego bo on rzuca też klątwy.

Gość emotka
oj pytam poważnie bo ja dzwoniłam i mi powiedział prawde co do przeszlosci, dlatego pytam czy komus sie sprawdzilo co wywrożył na przyszlosc

Gość emotka
dzownil ktos teraz z forum do niego albo wczesniej? mowi prawde czy to sciema?

Gość milionnnnnn
prawdy to Ci nikt w 100% nie powie. ale sie sprawdza.

Gość ja dzwonilam i mowil prawde
tobie tez sie sprawdzilo? mi sie sprawdzilo co do zwiazku a tobie

Gość milionnnnnn
mi się sprawdziło z chorobą:O

ale wiecie co facet zna sie na rzeczy. Jak dzwonilam pierwszy raz to w zasadzie bylam nastawiona ot tak, ale mialam taka sytuacje ze potrzebowalam rozmowy z kis taki. i tu niespodzianka byla bo wszystko powiedzial zgodnie z prawda. Pomylil sie tylko co do terminu pewnej sytuacji ale sprawdzilo sie wszystko i dzwonilam dzis tez do niego ale nie udalo mi sie dodzwonic sprobuje jutro bo mam jeszcze jedno pytanie

Gość emotka
ale to co o przyszlosci mowil sie wam sprawdzilo? bo ze o przeszlosci umie powiedziec to sie na wlasnej skorze przekonalam

Gość emotka
piszesz ze pomylil sie co do terminu, duzo sie pomylil? mi jeszcze tydzien zostal zeby zobaczyc czy powiedzial prawde

Gość omfgg
na jakim programie jest? slyszalam o nim wiele wspanialych rzeczy! ahhh wrozbita maciej!!!

Gość emotka
ja dzwonilam i mowil prawde- jestes jeszcze? jak duzo sie pomylil z tym terminem?

wiesz emotka duzo sie nie pomylil, to dosc zlozone ale ci napisze. powiedzial mi, ze za miesiac od telefonu do niego mezczyzna na ktorym mi zalezy a z ktorym nie mam kontaktu zadzwoni do mnie i bedzie mial jakas sprawe i ta sprawa poprawi nasze relacje. On zadzwonil (nawet sprawa dotyczyla tego co Maciej powiedzial) ale nie po miesiacu a poltora. Z tego co wiem zaden wrozbita nie oze dokladnie okreslic terminu, moze jedynie podac czas przyblizony. No i u mnie byl iesiac a sprawdzilo sie po poltora miesiaca, wszystko inne co powiedzial sprawdzilo i sprawdza sie idealnie

piszesz ze tobie zostal tydzien pewnie o tym ciagle myslisz co? a to niedobrze. Ja z jego wrozb korzystalam nie raz i wierz mi, ze on tez ma wskazowki jak odnosic sie do wrozb i jak kiedys z nim dlugo rozmawialam to i wszystko powiedzial. Miedzy innymi to, ze na spelnienie wrozby nie powinno sie czekac a starac sie nie myslec ale wiem jak to jest bo sama czekalam

Gość Maryjetta.
Ciekawe jakby spytac go o ta zaginiona Iwone Wieczorek

Gość emotka
ja jestem dosc sceptycznie do tego nastawiona a w niektore rzeczy w ogole nie wierze i w sumie on mi to tez powiedzial :p jednak bardzo bym chciala zeby jego wrozba okazala sie prawdziwa bo, o dziwo, przepowiedzial mi duzo szczescia o jakim nawet nie marzylam

On sie wypowiadal o Iwonie. Nie rozkladal kart na nia bo go rodzina nie poprosila a bez zgody rodziny nie chcial

emotka mi tez duzo szczescia przepowiedzial i tez nie wierszylam a jednak sie sprawdzilo tylko nie mysl, ze to takie wszystkie rozowe, bo on mowi ogolnie a pomiedzy tymi dobrymi rzeczami sa jeszcze problemy i ja np. teraz mam taka sytuacje ze chociaz wszystko sie sprawdzilo i jest niby szczesliwie to chcialabym sie go poradzic w sprawie jeszcze jednej rzeczy. A twoja wrozba czego dotyczyla, bo wiem co mu najlepiej idzie a co najgorzej tzn. jakie dziedziny sie sprawdzaja najbardziej.

Gość emotka
mi powiedzial o milosci i pracy

Gość ja dzwonilam i sie sprawdzilo
o pracy ma najmniejszy procent sprawdzalnosci a o milosci najwiekszy. Ale to tylko taka ciekawostka bo nie wiem jak bedzie w twoim przypadku

Gość emotka
a czemu sie dzisiaj do niego nie dodzwonilas? przeciez na koniec nikt nie dzwonil, bardzo dlugo cisza byla

to ja ten moj drugi nick to ja dzwonilam i mowil prawde. Pomylilo mi sie wpisujac

nie dzwonie nie wiadomo ile razy. Sprobowalam raz i wiecej nie bede bo za bardzo wciaga. Sprobuje jutro jak mi sie nie uda w ciagu 3 dni to zadzwonie do niego na porade anonimowa

Gość emotka
daj znac jak sie dodzwonisz i czy jak sie sprawdzi ja juz ide spac pozdrawiam i dzieki za odpowiedz

Gość emotka
może ktoś jeszcze sie wypowie

Gość emotka
bedzie ktos dzisiaj dzwonil do macieja?

Gość emotka
dzwonił ktos dzisiaj do Macieja?

Gość krakussssoowyDziad
Myślę że Pani wie o czym ja mówię!