Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ymktkmrymrszmfszms

odezwac sie jutro?

Polecane posty

Gość ymktkmrymrszmfszms

w piatek widzialam sie z chlopakiem. Sytuacja miedzy nami jest dziwna, spotykamy sie srednio raz w tygodniu, czasem czesciej. Laczy nas w zasadzie tzw seks bez zobowiazan. I wlasnie w ten piatek widzielismy sie ponad godzinke, potem ja poszlam na impreze, powiedzial, ze wpadnie, ale jednak musial zostac w pracy. Na nastepny dzien powiedzial, zebym wpadla do niego ja, ale wieczorem napisal mi smsa, ze dopiero wrocil do domu. Dzisiaj z kolei zapytalam sie go co robi, powiedzial, ze musi skoczyc na chwile w jedno miejsce i potem jest wolny. Zadzwonilam do niego, ale nie odebral. Potem powiedzial, ze zasnal i ze zgadamy sie jutro. Odezwac sie jutro do niego pierwsza?

Gość nie ponizaj sie
dziewczyno. jestes workiem na sperme i sie pytasz czy do niego zadzwonic? Zal.pl

Gość ymktkmrymrszmfszms
To jest korzystne dla nas obojga. Nie jestesmy z nikim tak wiec jakos trzeba sie wyladowac. Poza tym bardzo go lubie.

Gość ymktkmrymrszmfszms
to jak myslicie?

Gość to nieźle
ludzie od kiedy bez seksu nie można żyć??? czy to jest jak jedzenie czy picie? dajcie spokój robić z siebie kurwiarzy i dziwki bo rzekomo nie da się wytrzymać bez ruchania, co ludzie to zwierzęta????

Gość ymktkmrymrszmfszms
Moim zdaniem dziwka bylabym jezeli robilabym to z pierwszym lepszym. Rok temu rozstalam sie z facetem, z ktorym bylam bardzo dlugo. Nie chcialam sie potem z nikim wiazac i poznalam tego chlopaka, z charakteru swietny, pod wzgledem fizycznym i w lozku takze. Tez nie chcial sie z nikim wiazac. I tak mija juz ponad pol roku. Nie spalam od tego czasu z nikim innym.

Gość ymktkmrymrszmfszms
Bo jakos trudno uwierzyc mi, ze wy nie uprawiajac seksu od jakiegos pol roku nie mielibyscie na to ochoty.

Gość miedzy miec ochote a robic
sa lata swietlne, tak jak miedzy rozwojem od malpy do teraz -przynajmniej dla wiekszosci ludzi

Gość ymktkmrymrszmfszms
Ale co jest w tym zlego? facet pociaga mnie fizycznie jak i tez pod wzgledem charakteru. Wiem, ze nic od niego na bank nie zalapie. Nawet w razie wpadki wiem, ze jest odpowiedzialnym czlowiekiem. Jest nam w lozku bardzo dobrze. Dlatego pytanie, dlaczego niby sie szmace?

Gość seksisz sie bez uczuc
.

Gość ymktkmrymrszmfszms
nie jest to bez uczuc, bo ja do tego chlopaka cos czuje, tylko raczej on liczy tylko na seks

Gość sfsdfdf
facet cie wykorzystuje. jestes lejem na jego sperme, zakochujesz sie w nim powoli, wiec ma cie gdzies. jeszcze ciebie pouzywa, a jak mu sie znudzisz kopnie cie tylek!

Gość daj mi numer
do siebie kurwo :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość ymktkmrymrszmfszms
a moze mi odpowiada to, ze jestem wykorzystywana? bo mam z tego tez korzysci

Gość sfsdfdf
ale jestes pusta! jestes zwykla suka, ktora sie bzyka i tyle. do niczego innego sie nie nadajesz. wez to do siebie na powaznie i nie pisz tych bzdur na kafe.

Gość ymktkmrymrszmfszms
A na moim miejscu jezeli byscie cos czuly do tego faceta to nie zrobilybyscie tego samego? Czuje cos do niego od jakiegos czasu, dosyc dlugo i mam okazje uprawiac z nim seks. Moze po jakims czasie on tez cos poczuje. Nigdy nie rozmawialam z nim na temat naszych uczuc i nie chce tego robic, aby niczego nie zepsuc.

Gość Miszu
Układ na niezobowiązujący seks jest ok, ale jak ty do niego coś czujesz, to już nie. Zaangażujesz się i będzie płacz, jak koleś powie ci do widzenia.

Gość ymktkmrymrszmfszms
I tak juz za daleko w to zabrnelam, wiec mysle, ze gorzej byc nie moze...

Gość hehe :D
No coz, ciekawe czy facet cos do Ciebie czyje... Jesli nie, jestes w czarnej du.pie - jak to sie zwyklo mowic. Bedzie placz i lament jak Ci powie selavi malenka.

Gość ddddddddddfsfsfs
hehe, autorko, daruj sobie ten seks bez zobowiązań, ty znacznie więcej ryzykujesz niż on. zajdziesz w ciążę i zostaniesz sama z dzieckiem dzięki takim korzystnym układom.

Gość ddddddddddfsfsfs
na 100% będziesz mieć później żal do siebie i tego kolesia, że dałaś mu się tak wykorzystywać. nie odzywaj się już do niego.

Gość jakis głupek
nie stać cię na prawdziwy związek? daj mu kopa w dupę, po co ci coś takiego. męczą cię wątpliwości, skoro piszesz na forum. wyciągnij wnioski - koleś ewidentnie marnuje twój czas.

Gość cokolwiekcokolwiek
widać, że to on decyduje o tych spotkaniach, a ty, jak ten wierny piesek, pojawiasz się na każde skinienie ;) żal mi cię (tak troszkę, bo masz to na własne życzenie). może w końcu dotrze do ciebie, co powinnaś zrobić.