Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ofiara stalkingu

co mam zrobic???

Polecane posty

Gość ofiara stalkingu

bylam z cholpakiem prawie 2 lata. to nie byl udany zwiazek; po rozstaniu jeszze dlugo chcial zebym wrocila do niego. to był psychopata wiecznie mnie sledzil i kontrolowal.bylam typowa ofiara stalkingu. on nie dojrzal emocjonalnie do powaznego zwiazku. zaszlam w nieplanowana ciaze- bylismy juz w klotni.poronilam bedac w domu. rano do gina do szpit, nie myslalam awet o tym zeby mu powiedziec,wczesniej poprosilam o 2 dn spokoju, zeby sie nie widziec nie kontaktowac i przemyslec wszystko, bylam oslabiona, po 2 dniach powiedzialam mu. on twierdzi, ze usunelam i mi zycie zatruwa.dalej mnie szantazuje,ze zadzw do moich rodzicow i powie mojej mamie o tym. mam go dosc! chce sobie ulozyc zycie... co mam zrobic by przestal?

Gość ofiara stalkingu
moge zglosic na polcje nekanie??

Gość ofiara stalkingu
up

Gość ofiara stalkingu
to nie ma sensu. jak wylaczam kom, to dzwoni na domowy, a boje sie ze kiedys odbierze mama.

Gość ofiara stalkingu
up

Gość Stich
To wyjasnij mamie. Chyba bedzie Tobie wierzyla a nie jmakiemus psychopacie. Szczerze z nia porozmawiaj. A jemu powiedz, zeby dal Ci spokoj.

Gość ofiara stalkingu
ciżko jest powiedzieć o tym mamie mając 15 lat :( cieszylam sie ze problem z nieplanowana ciaza sie sam rozwiazal ale te szantaze :( :( jak cos to chyba najlepeij sie wszystkiego wyprzec?

Gość kubinia
Zwiazek 13-latki.Związek...mocno powiedziane.

Gość ofiara stalkingu
podszywom dziekuje. mam 25 lat.

Gość ofiara stalkingu
tak, po czesci sie ciesze ze problem tak sie rozwiazal. napewno nie bylabym z nim i ew wychowalabym dziecko sanma albo oddala do adopcji.

Zglos na policje. A z mama porozmawiaj powiedz jej, ze on Cie szantazuje, wiec nie bedzie zaskoczona jakby z nia kiedys rozmawial .