Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FIEMKAAA

POMÓŻCIE NOOO

Polecane posty

Gość FIEMKAAA

dostałaam pracę jestem młoda, bez doświadczenia niewielka kasa, ale mozliwosc zdobycia fajnego doswiadczenia tylko jest problem.. mam tam isc od jutra ale w jedna strone przy rannych korkach to 1.5 h, 2 godz w jedna strone ;/ z przesiadkami i wyjdzie mnie to 15 zł (sam dojazd za dzien) i bede musiala zebrac od matki, ktora pewnie nie bedzie mi dawac a praca od 8

Gość FIEMKAAA
No toc mowie, kto mnie podwiezie ? Za dobrego loda patałachy oczywiscie :)

Gość 1212121212121212121
Kup sobie rower, ominiesz korki bedziesz zdrowsza i zaoszczedzisz na biletach :)

Gość FIEMKAAA
dziekuje za podszywy chodzi o to czy po prostu z tego nie zrezygnowac i szukac czegos blizej:Oczy po prostu się poswiecic i wstawac o 4.30 codziennie za 800 zł po 8h od pon do pt

Gość FIEMKAAA
sam se kup rower patałachu!

Gość FIEMKAAA
na rowerze 30 km co rano do biura... ahaaaa...

Gość 1212121212121212121
a jak sciagniesz siedzonko to i loda zrobisz.... komfortowo bez połyku :))))

Gość blowwww
tzn jak masz trudną sytuację materialną to ja bym się poświęciła,jeżeli łatwiej u Ciebie z pracą to bym się rozejrzała za inną bo połowa pójdzie Ci na bilety.

Gość nie wiemy ile to
doswiadczenie jest warte, a na czym to polega i dlaczego jest takie wazne dla ciebie?

jestem na czarno kochane podszywy waham się cały czas wyjdzie mnie to 300 zł odliczajac to 500 zarobie a gdzie jakies picie, jedzenie do pracy

Gość 1212121212121212121
patałach radzi żebyś obliczyła czy wiecej nie wydasz na dojazdy niz zarobisz? jak tak albo na równo mniej wiecej to zrezygnuj Jeżeli zarobisz wiecej wez ta prace w miedzy czasie szukaj czegos bliżej i zdobywaj doswiadczenie Ja bym tak zrobiła. Nie dziekuj za pomoc:)

No właśnie po pierwsze czy Ci się opłaci?? Jeśli baaardzo potrzebujesz to mus - zawsze jakiś grosz zostanie, jak możesz sobie pozwolić żeby szukać dalej to ja szukałabym dalej. Chyba że jesteś z jakieś wiochy i tak czy inaczej musisz tyle jeździć

asystent ds sprzedaży wysyłki rozmowa z klientem odbieranie zamówien wypisywanie tego wszystkiego metkowanie, czasem pakowanie towaru realizowanie zamówien

Gość kgkkgkg
Ty już byłaś w tej pracy ?

jestem z wioski, ale mam niedaleko do miasta.. tylko .. no własnie mieszkam w dużym mieście i mogłabym dojezdzac 10 km jak i 30 ..z tym, że nie łatwo znaleźc prace

mieszkam pod dużym miastem miało byc* byłam na rozmowie od jutra miałabym zacząc.

A na umowie będzie jaki zawód? Ja pracowałam na magazynie i robiłam też tysiąc rzeczy w biurze - niestety to mam nieudokumentowane chociaż doświadczenie SWOJE mam. Te 500zł to będzie takie o dla Ciebie? Jesteś po jakiejś szkole?

hmmm zawsze mozesz przepracowac kilka miesiecy tam a w miedzyczasie szukac cos innego, zaawsze lepiej miec chociazby kilka stowek dla siebie na wlasne wydatki niz od rodzicow brac, a sama mowisz ze doswiadczenie Ci sie przyda... z drugiej strony zawsze lepiej miec jakies nowe kontakty-znajomosci

nie, z powodów osobistych musiałam przerwac naukę ,którą będe kontynuowac od wrzesnia zaocznie(ost klasa szkoly średniej) dosiwadczenie mam jedynie w ulotkach, opiece nad dzieckiem, sprzątaniem...a wydaje mi sie, ze oni będą strasznie duzo wymagac

Gość pragmatyk teoretyczny
15x22=330zł 800-330=470zł mc albo znajdz kogoś kto dojeżdza i z nim jedz albo daj se spokój :O

no własnie nikt z bliskich tam nie pracuje :O bo tez o tym myslalam .. to sam koniec sporego miasta..

Ja Ci powiem tyle, ja tak jeżdże na zjazdy do Wrocławia i jade w jedną stronę ok. 1:40 h i jestem potem wykończona poprostu, nie wyobrażam sobie, że muszę tak codziennie dojechać i pracować, a pieniądze grosze właściwie... Albo bym się przeprowadziła do Krakowa, albo szukała u siebie, więcej by grosza wpadło bo dojazdy by się odliczyły (wogóle 800 zł to to jest staż, że tak mało?) i przedewszystkim tyle się nie namęczysz dojazdem, ja bym chyba była jak zombie jakbym tak codziennie musiała wstawać.

Gość pragmatyk teoretyczny
a co tu wiecej doradzić jak jest to jakaś firma gdzie zdobędziesz jakieś umiejętności które pozwolą ci znależć kiedyś lepiej płatną prace to idz wogóle uważam że powinnaś iść zobaczyć co i jak jakie dadzą ci obowiązki jak ci nie będzie odp to zrezygnujesz masz do stracenia 15 zł sama zdecyduj powodzenia