Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwa Thurban

psycholog

Polecane posty

Gość Uwa Thurban

Myslalyscie kiedys zeby pojsc do psychologa? Jesli tak to dlaczego... Ja caly czas o tym mysle ale mam opory... co mowic? jak ujac to wszystko? czy on mnie zrozumie? to tylko jego praca..

Gość wkurzona1992
napisz do Bazieńki

Gość Uwa Thurban
podniecaja mnie psycholodzy bo ich ptaki sa wyrozumiale

Gość Uwa Thurban
a mnie nie podniecaja podszywy... DZIECI SPAC!!!

Gość wrak człowieka.........
czasami o tym myśle bo chyba mam depresje od 3 lat :O

Gość Uwa Thurban
no a wiesz moj odbyt ma depresje od roku ... nie umiem sie z nim dogadac juz nawet

Z powodu toksycznego zwiazku. Jednak sesje nic mi nie pomogly np. wstawalam w swietnym nastroju szlam na spotkanie a tam wszystkie brudy tzw pranie wiec beczalam na kazdym spotkaniu, po wyjsciu jedyne co chcialam to wrocic do domu i dalej wyc. Tak z 2 dni dochodzilam do siebie:O Bylam jeszcze u 2 innych psychologow, nie pomogli albo moze nie trafilam na odpowiedniego.

Gość Uwa Thurban
Heh,widze sie nie dogadam bo podszywy probuja mnie zmusic do zalogowania sie a ja nie mam na to czasu ani ochoty...no nic sama bede musiala to przemyslec

czyli nie warto isc.I tak nie mam dobrego nastawienia na wyżalanie sie obcej osobie to żałosne :O

Gość sjisjsijs
tak, myślałam, bo chyba mam depresję od paru lat. ale nie wiem czy moja depresja to moja wina czy mojego mózgu i nie wiem czy nie lepsze byłyby psychotropy. cały czas się waham.

Gość 34324234
Do psychologa nie, co najwyżej do psychoterapeuty... A dlaczego masz zły nastrój?

Moze trafisz na kogos lepszego niz ja. A jesli masz depresje, to psycholog i tak marnie pomoze, tu pomoga antydepresanty od psychiatry. A i rozmawia sie z nimi lepiej niz z psychologami. Moje zdanie :)

prochami nie mam zamiaru sie faszerować.Widziałem bliska i osobe na prochach wyglądała jak zombie i nie pamiętała naszego spotkania:O czuje sie jak smieć.Ale czasami mam przebłyski - dobry nastrój dobra mina do złej gry ;)

Gość Uwa Thurban
warto warto to jedyny sposob na wyjscie z problemow...ale mimo tego z e to wiem to bardzo sie obawiam..

Gość juleczka145
Ja mam za sobą 2,5 letnią terapię u psychologa. Dużo się o sobie dowiedziałam. Polecam bardzo tą formę pomocy. Co do Twojej depresji, to nie jest możliwe, żebyś miała depresję od 3 lat, bo nie da się żyć z depresją bez leków i wsparcia psychiatry. Wiem coś o tym ;)

poczekam może cos mi sie stanie - jakas naturalna selekcja,zachoruje albo nagły wypadek.Słabsze osobniki powinny byc eliminowane na co czekam.

Gość psycholkaaaaaaaaaaaaaaaa
Szczerze to ja mysle o tym od kilu dni by iść ... mecze sie od 2 lat

Zle leki. Dobrze dobrane leki nie powoduja takie efektu. A ciezko wyjsc z depresji samemu.

Gość slawistka
kurcze, byloby super pojsc ale mam wrazenie ze zostane niezrozumiana ja sama siebie nie rozumiem

Gość 34324234
[zgłoś do usunięcia] juleczka145 - ja mam Aspergera i w zwiażku z tym depresję, też i to od urodzenia, bo u takjich osób jak ja jest za niski poziom serotoniny w mózgu. I leczę sie dopiero od paru lat, a jestem po 30... Depresja nie zawsze daje nawet złe samopoczucie, ja mam ten rodzaj przy którym mam tylko b. dużą apatię. Co do psychologów, byłam u dwóch, każdy dał mi błędną diagnozę, i każdy inna, potem psychiatra - jeszcze inną. Musiałam sama czytając tony artykułów dojśc co mi jest...

Gość juleczka145
Samemu nie wyjdzie się z depresji i wierzcie, nie ma się czego bać, a potem z właściwie dobranymi lekami jest już lepiej, chociaż trzeba poczekać na efekty. Dajcie sobie szansę, nie ma na co czekać! Po co sie męczyć i tylko dobijać złymi myślami. Szkoda zdrowia i czasu ;)

juleczko - jestem on. Coraz ciężej jest mi z tym ,kolejny atak dołka - coraz ciężej jest sie wygrzebac.Ale wcale nie licze na poprawe raczej na smierc.Do psychola i innych nie pojde .Jestem skreslony ;)

Gość Dorosle Dziecko Alkoholika
moze ktos jest z DDA?

Gość 34324234
jak nie pojdziesz to na co zawracasz nam dupe...

ja sie pisze na DDA-mialem bycc inny ale robie sie taki sam zaczynam duzo pic :O

dobra już se ide

Gość juleczka145
Prawdę mówiąc w moim przypadku psychiatra stawiał diagnozę i na szczęście trafioną za pierwszym razem. Leki co prawda brałam 3,5 roku ale już ich nie biorę. Jak widzę miałam więcej szczęścia od Was ;(

Gość Dorosle Dziecko Alkoholika
To na co czekasz? chyba nie chcesz zyc tak jak rodzic... skoro jestes juz skreslony jak mowisz to co ci szkodzi... wygadaj sie przed psychologiem:)

Gość juleczka145
Do wrak człowieka - dołki to dosyć normalne przy depresji i wiem, że jest wtedy ciężko ale to właśnie Tobie powinno zależeć na lepszym samopoczuciu i nie licz na śmierć. Tez tak miałam, odechciewało0 się żyć, nic nie cieszyło, tylko płacz płacz płacz i to bez wyraźnego powodu. O Ciebie mój drogi, pyta się już psycholog ale i psychiatra. I jak mowię , nie ma się czego bać, bo oni naprawdę mogą Wam pomóc!!!