Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość beznadziejna beznadziejna

Czateria i Kafeteria - czy to mój świat!

Polecane posty

Gość beznadziejna beznadziejna

Znowu się zaczeło, nic mi się nie chce, przychodzi wieczor i od razu do kompa, najpierw poczta (choc nie wiem, po co - przeciez nie mam chlopaka, chyba licze na cud), potem czateria, na której wciąż te same osoby (łącznie ze mną) i wciąż te same pytania, w stylu: ile masz lat, jak wyglądasz, co robisz zawodowo. Nienawidze czaterii a jednak tam wchodze, bo mam głęboką nadzieje, ze może spotkam miłosc życia. Odludek ze mnie wiec w realu nie mam szans, tam zaś nie mam szczęścia....Potrzebuje kogoś, kto mną wstrząśnie, zmotywuje do dzialania, do zrobienia czegos, co mnie uszczęśliwi. Mam calą mase marzeń, chcialabym tak wiele zmienic w swoim zyciu. Kończy sie wszsytko na chęci. Nawet instrumentu muzycznego nie potrafie sobie kupic, analizuje juz rok czasu caly rynek i na nic nie potrafie sie zdecydowac, brakuje odwagi zeby podjąc decyzje. I tak ze wszystkim, wole przeniesc sie w świat marzen lub pisac na czaterii wciąz na te same tematy niż wyjśc z domu i isc pobiegac. Bez psychologa sie nie obędzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować