Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wletinoll

Czy to nerwica ?

Polecane posty

Gość Wletinoll

Witam, mam 26 lat od pół roku mam tak że co jakiś czas bardzo źle się czuję,czuję bóle w klatce piersiowej,serce mi szaleje i mam okropne duszności.Czasem jest tak że siedzę sobie przed komputerem i mam duszności a do tego uczucie jak by oczy miały mi zaraz wypaść.Nie mogę złapać powietrza.To wszystko przechodzi kiedy nagle czymś się zajmę, np zacznę czytać gazetę,uprawiać sport itp itd.Czy to może być nerwica ? EKG miałem robione już trzy razy w ciągu ostatniego roku i wszystko dobrze.Ciśnienie też w porządku za każdym razem/

Gość hahahahahhahah
na 100% nerwica.. zrób sobie wszelkie możliwe badania. choćby prywatnie, albo po prostu zmuś zwyklych lekarzy, żeby ci zrobili.. np echo serca jeszcze. jak zrobisz i do ciebie dotrze, ze nic sie z organizmem nie dzieje to się powinnaś uspokoić. mnie tylko zrobienie wszelkich badan pomoglo sie z tego wyleczyc. praktycznie jak reka odjął. wczesniej psychiatrzy, leki itp.. nic mi nie dawaly, bo ciagle mialam paranoje, ze cos mi jest, a oni mi po prostu nie wierza i ze moze jakies cos na zwyklym ekg nie wychodzi.

Gość Wletinoll
A jak wygląda robienie echo serca ? jak to działa i ile to kosztuje ?

Gość hahahahahhahah
to jest coś jak usg... pewnie widzialas jak sie plody oglada u ginekologa.. cos takiego wlasnie.

Gość hahahahahhahah
a ceny pewnie zależą od miasta. w warszawie ok 120-150zł z wizytą ok 200zł.. ale jak cie inny lekarz prowadzi i jedynie dal skierowanie to bierzesz wtedy samo badanie. mozesz jeszcze zrobić próbe wysiłkową i rtg i to chyba wszystko

Gość Wletinoll
A ile płaciłaś za to i jak długo to wszystko trwało ? Czy po takim usg mam pewność że z moim sercem jest wszystko dobrze ?

Gość hahahahahhahah
strasznie drogo :o ostatnio psu robiłam (nie, ze shizy tylko wet zalecił) to zaplacilam jedynie 70zł

Gość hahahahahhahah
badanie ok 30 min.. no na takim badaniu to juz na 100% wyjdzie jakaś wada, arytmia.. ale wiesz to nie musi być koniecznie serce. to moga tez byc np hormony albo tarczyca.

Gość Wletinoll
Ja od ponad roku leczę się na niedoczynność tarczycy ;/

Gość hahahahahhahah
to moze byc tez od tego.. chociaż jak zajmujesz sie czyms innym i przechodzi.. to wskazuje na nerwice.