Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zozzzzja

Pękła Mu Gumka!!!!

Polecane posty

Gość zozzzzja

wczoraj mezowi zachcialo sie kochac o 1 w nocy! po wszystkim okazalo sie ze gumka pekla!!!jestem wsciekla na niego. juz 7x musze szukac lekarza ktory przepisze scapelle!!!!

Gość nawet taniej
Po pierwsze to Wam pękła gumka. Bo do seksu trzeba woli i zgody obu stron. Po drugie skoro nie umiecie korzystać z prezerwatyw to może czas pomyśleć o innej metodzie antykoncepcji niż tak często brać Escapelle?

Gość sfsgthanjik
gimgowno wysil sie troche albo idz na sanki

Gość do lekcji dziecko .....
albo załóż temat o kinder niespodziankach :O

Gość kobieto zwiariowałaś
w życiu bym nie brałam tabletki po tyle rzy !! nawet, gdyby to oznaczało "tylko' 1-2 rocznie. po drugiej porządnie bym się zastanowiła nad zmianą rodzaju antykoncepcji :O mam zasobą jedno uzycie pigułki po, tuż po zażyciu nei miałam żądnych skutków ubocznych, ale na 4 miesiące rozregulowałą mi cykle i miałam raz 31, raz 35 a poem znowu 30 dni.... warto?/ nie sązę. więc jak ty łykasz to p oraz sidmy, to pomyśl o dwoich biednych hormonach i organizmie .... osobisci uażam, ze lepiej łykać tablketki anty i robić przerwę np. co 1,5 roku 2- miesięczną. ja obecnie mam 3 miesiące przerwy ale w lutym wracam do tabsów chyba.

Gość i to juz!
kobieto zwiariowałaś-->zwariowalas ty ze uwierzylas w marna prowokacje :D

Gość starsza niż 32
jejku i to pisze mężatka? sex jak nastolatkowie chyba by mnie wykończyl psychicznie, zero przyjemności,komfortu, zacznij brac piguły a zobaczysz co to jest czysty,zdrowy i spokojny sex :) polecam

sa tabletki i inne metody antykoncepcji - moze warto pomyslec nad tym a jesli chodzi o to, ze tyle razy Wam pekla to moze zle ja maz zaklada - nie powinno byc zadnych pecherzy powietrza. albo kupujcie inne, grubsze

Gość zdrowy spokojny sex;)
po tabsach.....ale to tez kwestia jak kobita na nie reaguje,i moje mlode koleznaki skarża sie na obnizone libido,i suchosc,wiec po co brac tabsy jak jej sie po nich nie che;) ale tak serio...to kwestia indywidualna,ale musicie dziewczyny pamiętac,ze trzeba popytac mame,babcie,o klopoty z zyłami,zakrzepy etc moja koleznka brała antyoncep,z 15lat i teraz ma okropne problemy z zyłamimaz guzy poskórne,ból niesamowity,zawsze cos jest kosztem czegos...

Gość zozzzzja
mam nie regularny okres 35,31, ostatnio 27, ostatni mialam 6 stycznia. mamy juz 19mies.dziecko ja studiuje dziennie kupilismy wlasnie mieszka.na kredyt. niemoge miec 2 dziecka teraz

Gość zozzzzja
niechce na stale brac tabletek boje sie zylakow

Gość dzulia
"masz racje"lepiej lykaj te tabetki nawiasem mowic wczesnoporonne.ja kiedys wzielam jedna 3 miesiace nie moglam wyregulowac okresu , aty 7 raz matko gdzie ty masz leb